Necmettin Aydın, Türkiye’de Refahyol Hükümetine denk bütçe yapılamadığını söyledi, ilk denk bütçenin Refahyol ında havuz sistemi oluşturularak gerçekleştirildiğini dile getirdi. Aydın, havuz sistemi kurulmadan önce devletin harcama birimlerinin özel bankalara bayraklı le borçlandığını, bunun da bütçe açığını doğurduğunu kaydetti, Refahyol Hükümetinin bu sistemi çözmesi üzerine zarar gören rantçıların ise 28 Şubat’ı yarattığını ifade etti.
Necmettin Aydın, 28 Şubat’ın bir inin ise Siyonizmin çarkına Refahyol Hükümetinin çomak sokması ğunu kaydetti. Refahyol’un D8’leri kurarak Yahudilerin vaat edilmiş topraklarında Müslüman birliği yaratmasının İsrail için büyük bir tehdit unsuru oluşturduğunu belirten Aydın, “Refahyol ında Kuzey Irak’ta Türk parası geçerli olmuş, Türkiye ve Kuzey Irak arasındaki ticaret mal mübadelesine dönmüş, doğuda bir yıl içinde tüm aileler zengin olmuş ve terör sıfıra inmiştir.” . Aydın, “Bugün Kuzey Irak’ta Küçük İsrail kurulmuştur.” şeklinde ve sürecin Suriye’nin parçalanması, ardından da mümkün olursa Türkiye’nin parçalanmasıyla devam edeceğinin altını çizdi.
Konferansta Prof. Dr. Necmettin Erbakan’ın damadı Mehmet Altınöz ise Erbakan’ın hayatından ve ailesinden söz etti. Erbakan’ın okul başarılarından ve Almanya’daki eğitiminden de bahseden Altınöz, “Dizel motorlarının mucidi Erbakan’dır.” . Altınöz, Erbakan’ın yalnızca 11 ay başbakanlık ve 20 ay başbakan yardımcılığı yapmasına rağmen Türk siyasi hayatındaki etkisine dikkat çekti, Erbakan’ın şahsı için değil, halkı için mücadele verdiğini kaydetti.
Konferansın ardından Necmettin Aydın ve Mehmet Altınöz’e KMÜ Karakalem Topluluğu Başkanı Yılmaz Kaşlı tarafından plaket takdim edildi.
Yorumlar
Kalan Karakter: