KMÜ'de 200 fidan toprakla buluşturuldu
Karamanoğlu Mehmetbey Üniversitesi (KMÜ) Genç Kızılay Öğrenci Topluluğu ve Türk Kızılay Derneği Karaman Şubesi tarafından "Yunus Emre Hoşgörü Ormanı" fidan dikimi etkinliği düzenlendi.
Rektör Namık Ak ise Yunus Emre Yerleşkesi içerisinde "Yunus Emre Hoşgörü Ormanı" oluşturulmasının çok güzel bir hadise olduğunu söyledi.
Rektör Ak, şunları kaydetti:
"Ektiğimiz fidanlar da güneş ışığı altında karbondioksit alıp oksijen vererek fotosentez yapıyorlar. İnsanlar için en önemli olan şey oksijendir ve beynin gıdasıdır. O yüzden bugün burada yapılan çok hayırlı bir iş. Programın düzenlenmesinde emeği geçen herkese teşekkür ediyor, hayırlı olmasını diliyorum."
Etkinlik doğu çınarı, mavi servi, karaçam ve Lübnan sedirinden oluşan 200 fidanın toprakla buluşması ve can sularının verilmesiyle son buldu.
Etkinliğe Rektör Ak, Rektör Yardımcısı Prof. Dr. Hüseyin Muşmal, AK Parti İl Başkanı Abidin Çağlayan, İl Sağlık Müdürlüğü Sağlık Hizmetleri Başkanı Mehmet Serkan Yurdakul, Türk Kızılay Derneği Karaman Şube Başkanı Adem Küçükyarma, il ve üniversite protokolü, gönüllüler ile öğrenciler katıldı.
Yorum Yazma Kuralları
Lütfen yorum yaparken veya bir yorumu yanıtlarken aşağıda yer alan yorum yazma kurallarına dikkat ediniz.
Türkiye Cumhuriyeti yasalarına aykırı, suç veya suçluyu övme amaçlı yorumlar yapmayınız.
Küfür, argo, hakaret içerikli, nefret uyandıracak veya nefreti körükleyecek yorumlar yapmayınız.
Irkçı, cinsiyetçi, kişilik haklarını zedeleyen, taciz amaçlı veya saldırgan ifadeler kullanmayınız.
Türkçe imla kurallarına ve noktalama işaretlerine uygun cümleler kurmaya özen gösteriniz.
Yorumunuzu tamamı büyük harflerden oluşacak şekilde yazmayınız.
Gizli veya açık biçimde reklam, tanıtım amaçlı yorumlar yapmayınız.
Kendinizin veya bir başkasının kişisel bilgilerini paylaşmayınız.
Yorumlarınızın hukuki sorumluluğunu üstlendiğinizi, talep edilmesi halinde bilgilerinizin yetkili makamlarla paylaşılacağını unutmayınız.
Yorumlar
Kalan Karakter: