Uysal yaptığı açıklamada "Karaman Esnaf ve Sanatkârlar Odaları Birliği ve birliğimize bağlı 16 esnaf ve sanatkâr odamızda Sağlık Bakanlığı, İçişleri Bakanlığı ve Karaman Valiliği İl Hıfzıssıhha Kurulu tarafından alınan kararlar ve sosyal mesafe ile Hijyen kuralları düzenli ve ciddi bir şekilde uygulanmaktadır. Kurallara düzgün bir şekilde ve itinalı olarak uyarak hem kendi sağlığımızı hem de odalarımıza gelen Esnaf ve Sanatkârlarımızın sağlığını düşünüyoruz. İnşallah Bu süreci sıkıntısız bir şekilde kov it 19 virüsüne yakalanmadan atlatırız. Tüm Esnaf ve Sanatkârlarımıza hayırlı işler sağlıklı günler dilerim." dedi.
KESOB’DA CORANA VİRÜS TEDBİRLERİ
Karaman Esnaf ve Sanatkârlar Odaları Birliği Yönetim Kurulu Başkanı Bayram Uysal Corona virüs tedbirleri ile ilgili açıklamalarda bulundu.
Yorum Yazma Kuralları
Lütfen yorum yaparken veya bir yorumu yanıtlarken aşağıda yer alan yorum yazma kurallarına dikkat ediniz.
Türkiye Cumhuriyeti yasalarına aykırı, suç veya suçluyu övme amaçlı yorumlar yapmayınız.
Küfür, argo, hakaret içerikli, nefret uyandıracak veya nefreti körükleyecek yorumlar yapmayınız.
Irkçı, cinsiyetçi, kişilik haklarını zedeleyen, taciz amaçlı veya saldırgan ifadeler kullanmayınız.
Türkçe imla kurallarına ve noktalama işaretlerine uygun cümleler kurmaya özen gösteriniz.
Yorumunuzu tamamı büyük harflerden oluşacak şekilde yazmayınız.
Gizli veya açık biçimde reklam, tanıtım amaçlı yorumlar yapmayınız.
Kendinizin veya bir başkasının kişisel bilgilerini paylaşmayınız.
Yorumlarınızın hukuki sorumluluğunu üstlendiğinizi, talep edilmesi halinde bilgilerinizin yetkili makamlarla paylaşılacağını unutmayınız.
Yorumlar
Kalan Karakter: