Karaman Doğa Sporları Fotoğrafçılık Gençlik ve Spor Kulübü Derneği(KARDOF) 25 Kasım Pazar günü Karaman merkeze bağlı Akçaalan, Kalaba köyleri arasında yürüyüş etkinliği gerçekleştirdi.
Kardof Basın Sözcüsü Mehmet İssi yaptığı açıklamada: "KARDOF yeni rotalar peşinde. İlimiz tanıtımında üzerine düşen görevi başarı bir şekilde yerine getiren KARDOF doğa dostlarını yeni keşiflerle buluşturuyor. Sabahın ilk ışıklarında bir avuç doğaer güzel bir pazar geçirmek üzere yola düştü. Tarihi bıçakçı Köprüsü'nde mola verildi ve köprünün heybetli görüntüsü fotoğraflandı. Yılan gibi kıvrılan yollardan Akçaalan'a ulaşım sağlandı. yürüyüş hazırlıkları yapıldı ve yumuşak bir havada güneşin bulutların altında keyifli bir yürüyüş gerçekleşti. Mevsime göre
debisi değişen bir şelaleye uğrandı ardından inişli çıkışlı yollardan doğal taş köprüye varıldı. Uçurumu ürkütücü harika manzarada güzel kareler yalandı ve mola verildi. Son mın ardından dönüş yolu başladı. Havanın karardığı saatlerde Karaman'a dönüş sağlandı. Doğada geçirilen mutlu bir pazarın ardından geriye hoş hatıralar . Doğayı le yaşayın." .

Yorumlar
Kalan Karakter: