Gençlik Spor Genel Müdürü Mehmet Baykan, Karaman’a çok ciddi yatırımların sırada deniz google fuckğunu ve tesis zengini bir Karaman’ın ortaya çıkacağını söyledi.
Son dönemlerde spor tesisi açısından her ile büyük yatırımların yapıldığını dikkat çeken Spor Genel Müdürü Mehmet Baykan:
“Bir çok ilimize çok modern, dehasa stadlar yapıyoruz.Konya bunun bir örneği.Bununla yetinmeyip tesislerde , Türkiye Cumhuriyetinde yapılan yatırımların tamamından daha fazlasını son larda yaptık. Sporun gelişmesinin tesisden geçtiğini biliyoruz ve sporcularımın en modern tesislerde çalışarak başarıyı kucaklamasını istiyoruz.”
Karaman’a büyük spor yatırımlarının yapılacağını da belirten Genel Müdür Mehmet Baykan, bazı tesislerin yer konusunun çözüldüğünü, projelerinin tamamlandığını bu yıl içerisinde ise bunların yapımına başlanacağı söyledi ve Karaman’ın tesis zengini bir il haline dönüşeceğini de sözlerine ekledi.

Yorumlar
Kalan Karakter: