Onursal Başkan Mehmet Ali Han, şehre olan sevdasının her an artması ile özveri ile zamanını, parasını ve tüm imkanlarını Karaman için seferber etmeye devam ediyor. Sezon başında sıfırdan bir ekip yaratan Mehmet Ali Han, kış transfer döneminde de kadroyu 9 yeni isimle takviye yaptı ve oldukça güçlü bir takım ortaya çıkardı.
HAN: “BİZE İNANIN, GÜVENİN”
Karaman FK Onursal Başkanı Mehmet Ali Han, Karaman FK’nın sezon sonunda ipi göğüsleyerek TFF 2. Ligine çıkacağını iddia ederek:
KOLAY MAÇ YOK
Ligin boyunun kısaldığı her haftada puanların aslanın ağzından midesine doğru inmeye başladığını hatırlatan Mehmet Ali Han:
“Futbolda hataya yer yok bunu çok iyi biliyoruz. Kadromuzu takviye yaparken bunları ön plana çıkardık ve futboldan beklentileri olan, başarıya aç genç isimleri tercih ettik. Onların neler yapacağını herkes görecek ve Türk futboluna isimler kazandıracağız. Alanya Kestelspor önünde aldığımız bir puan çok önemliydi. İyi mücadele ettik. Kaybedebilirdik ama kazanan taraf bizde olabilirdik. İlk yarıda Kestelspor daha iyiydi, 2. yarıda Teknik kadromuzun oyuna müdahaleleri ile üstünlüğü ele geçiren taraf olduk. İki topumuzu defans çizgiden çıkardı hele son anda yakaladığımız pozisyon var ki, şansımız yardım etse kazanan taraf olabilirdik. Her şeye rağmen liderlik koltuğunda oturan bir takımdan sahasında puan almak iyidir ve bu puan belki de bizi hedefimize ulaştıracaktır. Şimdi bu maçı unuttuk ve Pazar günü oynayacağımız Bulvarspor karşılaşmasına odaklandık. Taraftarlarımızın stadı doldurup, bize destek vermesini bekliyoruz. Oynamadan maç kazanılmaz, biz güçlenen kadromuz ile futbol adına doyurucu bir oyun ile kazanan taraf olacağız.”
Yorumlar
Kalan Karakter: