Karaman İl Genel Meclis Başkanı Ali İhsan Alanlı, iade-i ziyaret programları kapsamında Karamanoğlu Mehmet Bey Gazeteciler Cemiyeti Başkanı Hüseyin Oğuz’u ziyaret etti. Samimi bir atmosferde gerçekleşen buluşmada Karaman’ın geleceği, yerel basının önemi ve ortak çalışmalar üzerine değerlendirmelerde bulunuldu.
Karamanoğlu Mehmet Bey Gazeteciler Cemiyeti’nde gerçekleştirilen ziyarette Cemiyet Başkanı Hüseyin Oğuz’un yanı sıra cemiyet üyeleri Necati Ermiş, Aziz Gür, Hasan Erkin ve Gazete Anadolu Sorumlu Yazı İşleri Müdürü Ayhan Uysal da hazır bulundu.
Karaman’ın gelişimi noktasında tüm kurumların uyum içerisinde çalışmasının önemine dikkat çeken İl Genel Meclis Başkanı Ali İhsan Alanlı, birlik ve beraberlik vurgusu yaptı. Alanlı, Karaman’ın daha güçlü yarınlara ulaşabilmesi için ortak akıl ve istişare kültürünün büyük önem taşıdığını belirterek, “Şehrimizin kalkınması ve vatandaşlarımızın yaşam kalitesinin artırılması için hep birlikte çalışmaya devam edeceğiz. Birlik ve beraberlik içerisinde hareket ettiğimiz sürece aşamayacağımız hiçbir engel yok. Karaman için el ele vererek daha güzel işlere imza atacağız” mesajını verdi.
Ziyaretten duyduğu memnuniyeti dile getiren Karamanoğlu Mehmet Bey Gazeteciler Cemiyeti Başkanı Hüseyin Oğuz ise basının şehrin gelişimine katkı sağlayan önemli bir güç olduğunu belirterek nazik ziyaretlerinden dolayı İl Genel Meclis Başkanı Ali İhsan Alanlı’ya teşekkür etti.
Karşılıklı görüş alışverişinin yapıldığı ziyaret, iyi dileklerin paylaşılması ve hatıra fotoğrafı çekilmesinin ardından sona erdi. Alanlı, misafirperverliklerinden dolayı Hüseyin Oğuz ve cemiyet üyelerine teşekkür ederek çalışmalarında başarılar diledi.
Yorumlar
Kalan Karakter: