Türkiye’nin en az bütçeyle mücadele eden takımlarından biri olan Karaman FK, yaklaşık 5 milyon liralık kaynağı bulamaması nedeniyle profesyonel liglere veda etmeye hazırlanıyor. Kırmızı-beyazlı ekip, pazar günü deplasmanda oynayacağı Beykoz Anadoluspor karşılaşmasıyla son kez sahaya çıkacak.
Karaman FK Başkan Yardımcısı Aytunç Bozkurt, yaptığı açıklamada bu karşılaşmanın kulüp adına son maç olacağını belirterek, takımın kapısına kilit vurulacağını ifade etti. Bozkurt, futbolcuların Türkiye Futbol Federasyonu’na müracaatlarını yaptığını ve tüm oyuncuların serbest kalacağını da sözlerine ekledi.
KULÜPLER SEFERBER OLDU
KARAMAN HALA SEYREDİYOR
Türkiye genelinden gelen bu destek ve dayanışma çağrılarına rağmen, Karaman’da siyasi ve bürokratik çevrelerden henüz somut bir adım atılmaması ise tepkilere neden oldu. Karaman FK’nın içinde bulunduğu duruma karşı yerel yöneticilerden destek gelmemesi, Karamanlı sporseverler ve kamuoyunda büyük bir hayal kırıklığı ve öfke yarattı.
Şehrin en önemli sportif markalarından biri olan Karaman FK’nın kaderinin, son maç öncesinde hâlâ belirsizliğini koruması dikkat çekiyor.
Yorumlar
Kalan Karakter: