Kastamonu Gazi Stadyumunda oynanan karşılaşmanın orta hakemliğini Kayseri Bölgesinden B Klasman hakemi Özgür Reha Alıcı yaptı. Alıcı’nın yardımcılıklarını İzmir Bölgesinden B Klasman yardımcı hakemi Uğur Önay Şad ve Adana Bölgesinden B klasman yardımcı hakemi Ferhat Çalar üstlendi. Maçın 4. Hakemi ise Kocaeli Bölgesinden Ömer Kocabey oldu.
Temsilcimiz müsabakaya Hayrullah Mert Akyüz, Mete Yıldız, Ahmet Furkan Özcan, Anıl Batın Aydın, Onur Taha Takır, Ömer Faruk Gümüş, İbrahim Can Köse, Erdem Dikbasan, Yılmaz Daler, Ahmet Karademir ve Oktay Balcı 11’i ile çıktı. Rakip Kastamonuspor ise Abdullah Yiğiter, Oğuz Yılmaz, Umut Erdem, Yalçın Kılınç, Ramazan Keskin, İlyas Kubilay Yavuz, Yiğit Ali Bayrak, Ali Akkuş, Okan Eken, Yusuf Türk ve Berkan Aydeniz ilk 11’i ile sahada yerini aldı.
FIRTINA GİBİ BAŞLANGIÇ
RÜZGAR TERSİNE DÖNDÜ
İkinci yarıya etkili başlayan ev sahibi Kastamonuspor 48. Dakikada hakemin uydurduğu penaltıdan yararlanamadı. Topun başına geçen Okan Eken’in penaltısını kaleci Hayrullah Mert Akyüz kurtardı. Penaltının ardından da ataklarını sıklaştıran Kastamonuspor 57. Dakikada Yusuf Türk’ün attığı gol ile beraberliği yakaladı ve durum 2-2’ye geldi. Kontra ataklar ile etkili olmaya çalışan temsilcimiz 63. Dakika da yine Yusuf Türk’ün golüne engel olamadı ve 3-2 geriye düştü. Maçta başka gol sesi çıkmadı ve temsilcimiz Kastamonu’dan eli boş döndü.
Yorumlar
Kalan Karakter: