Ekonomik sıkıntılar iyle geç kalmasına rağmen başkan Hacı Osman Ünüvar’ın girişimleri ile yeni sezon için kadro oluşturan Karaman Belediyespor yeni sezon hazırlıklarını start verdi.
Siyasiler ve Sanayicilerin Karaman Beledieyspor’a duyarsız kalması sonrası yine iş başa düştüğünü karar veren Kulüp Başkanı Hacı Osman Ünüvar, Bölgesel Amatör küme futbol ligine katılım bedeli 22 bin lirayı Futbol Federasyonuna yatırdıktan sonra, kolları sıvadı ve yeni sezon için kadro oluşturuldu.
6’sı genç ve alt yapı ile Karaman’lı futbolculardan oluşmak üzere toplamda 26 futbolcu ile Teknik Direktör Nasuh Aköz, sinde sezonun ilk çalışması dün gerçekleştirildi.
Geçtiğimi Sezon Takımda forma giyen futbolcuların yanı sıra daha önce Karaman Belediyespor da forma giyen isimlerle de anlaşma sağlayan Karaman Belediyespor da altyapıdaki futbolcular da A Takıma dahil . Altyapı da forma giyen Karaman'lı Hulusi Günaltay ‘ın yanısıra geçtiğimiz sezon süper amatör ligi şampiyon olarak tamamlayan Süleymanhacı Spor 'un başarılı oyuncusu Hakan Tat bu sen sarı kırmızılı forma için ter dökecek.
Daha önceki seneler de Sarı-Kırmızılı formayı giyen Muzaffer Emre İlhan ,Sinan Yitmez ile yeniden anlaşma sağlanırken, Engin Pilavcı ,Cihat Can Yiğit ,Orhun Kaan Ergen ,Yasin Günay,Doğukan Çınar ile anlaşıldı.
Ayrıca Kaleciler Mustafa Öztürk , Ufuk Alparslan, ve Orta Saha Oyuncusu Burak Mete Hakan Bahran bu sezon Karaman Belediyespor Forması İçin Ter Dökecek.
Yorumlar
Kalan Karakter: