2.Türkiye futbol ligindeki temsilcimiz Karaman FK yarın evinde oynayacağı kritik Etimesgut Belediyespor karşısında en büyük kozu taraftar desteği olacak.
Ligde 38 puanla 12.sırada bulunan Karaman FK, 34 puanlı takipçisi 13.sıradaki Etimesgut Belediyespor karşısında kazandığı taktirde, 41 puana ulaşacak ve rakibi ile aradaki farkı da 7 puana çıkaracak. Kırmızı-Beyazlılar sezonun en kritik maçı olan ve pazar ünü saat 14.00’de oynanacak bu maçta ki en büyük kozu ise yine Karaman FK’ya gönül veren taraftarları olacak.
BAŞKAN HAN: “STADI YİNE DOLDURALIM”
Karaman FK Başkanı Süleyman Han, takımın bugünlere gelmesinde en büyük payın takıma gönül veren taraftarlar olduğunun altını çizerek:
“Bize her zaman güç veren ve destek olan taraftarlarımızla birlikte yolumuzda ilerliyoruz. Artık maçlarını 10 bin kişiye oynayan bir Karaman FK var. Pazar günü de çok önemli olan Etimesgut Belediyespor maçını, dolu tribünlerde taraftarımızın desteği ile kazanacağız. Bu maça çok önem veriyoruz, hem 2 haftadır hasret kaldığımız galibiyeti alıp, kötü gidişe son vereceğiz. Sonrasında ise seri galibiyetler alarak, Karaman’ın gücünü herkese göstereceğiz. Tüm Karaman’ı maça bekliyoruz” dedi.
Yorumlar
Kalan Karakter: