Türkiye Bisiklet Federasyonu 2025 yılı faaliyet takviminde yer alan yarışlara, Karaman Özel İdare Spor Kulübü ve Atak İzcilik Spor Kulübü sporcuları, bisiklet antrenörleri Hasan Duman ve Emre Öner eşliğinde 3 kategoride 11 sporcu ile katıldı.
Yarışların ilk gününde U15 kategorisinde mücadele eden Karaman Özel İdare Spor Kulübü sporcusu Fahrettin Yücetaş ve U13 kategorisinde yarışan Atak İzcilik Spor Kulübü sporcusu Eymen Ege Kaya altın madalya kazanarak Türkiye şampiyonu oldu.
Karaman ekibinden U15 kategorisinde Alperen Yanık dördüncü, Hasan Hüseyin Sarı altıncı olurken, U13 kategorisinde Eray Cihan yarışları altıncı sırada tamamladı.
Gençlik ve Spor İl Müdürü Mustafa Karadeniz, organizasyonda derece elde eden sporcuları tebrik ederek, “Sporcularımızın elde ettiği başarılar bizleri gururlandırıyor. Bisiklet branşında Karaman’ı daha ileriye taşımak için çalışmalarımıza devam edeceğiz.” dedi.
Karaman'a madalyalarla döndüler
Karaman bisiklet takımı, Alanya’da düzenlenen Tacettin Özsavaş Antalya MTB C1 yarışlarında U15 ve U13 kategorilerinde 2 altın madalya ile döndü
Yorum Yazma Kuralları
Lütfen yorum yaparken veya bir yorumu yanıtlarken aşağıda yer alan yorum yazma kurallarına dikkat ediniz.
Türkiye Cumhuriyeti yasalarına aykırı, suç veya suçluyu övme amaçlı yorumlar yapmayınız.
Küfür, argo, hakaret içerikli, nefret uyandıracak veya nefreti körükleyecek yorumlar yapmayınız.
Irkçı, cinsiyetçi, kişilik haklarını zedeleyen, taciz amaçlı veya saldırgan ifadeler kullanmayınız.
Türkçe imla kurallarına ve noktalama işaretlerine uygun cümleler kurmaya özen gösteriniz.
Yorumunuzu tamamı büyük harflerden oluşacak şekilde yazmayınız.
Gizli veya açık biçimde reklam, tanıtım amaçlı yorumlar yapmayınız.
Kendinizin veya bir başkasının kişisel bilgilerini paylaşmayınız.
Yorumlarınızın hukuki sorumluluğunu üstlendiğinizi, talep edilmesi halinde bilgilerinizin yetkili makamlarla paylaşılacağını unutmayınız.
Yorumlar
Kalan Karakter: