Olay dün aksam 20.30 civarında Gevher Hatun Mahallesi Şehit Ömer Halis Demir Caddesi üzerinde bulunan 112 Başhekimlik binasında meydana geldi.
İddiaya göre, 112 başhekimlikte nöbetçi olan S.K.'yı arkadaşları M.D. ve Y.E. ziyaretine geldi. Daha sonra S.E.'yi arayan arkadaşları, arıza yapan bir ambulansın anahtarını sordu. Komuta merkezine gelen S.E. ile M.D. arasında anahtarı neden bırakmadın diye tartışma yaşandı. Tartışmanın kavgaya dönüşmesi üzerine S.E. darp sonucu, M.D. ise bacağından bıçakla yaralandı.
Yaralılar, haber verilmesiyle olay yerine gelen sağlık ekiplerince biri özel hastaneye diğeri Karaman Eğitim ve Araştırma Hastanesine kaldırılarak tedavi altına alındılar.
Olayın ardından darp edilerek bayılan S.E., o sırada bıçağın eline verildiğini iddia etti.
Olayla ilgili soruşturma başlatıldı.
Karaman 112'de kan aktı
Karaman'da 112 Başhekimlik binasında sağlıkçılar arasında çıkan kavgada 1 kişi bıçakla bacağından yaralandı
Yorum Yazma Kuralları
Lütfen yorum yaparken veya bir yorumu yanıtlarken aşağıda yer alan yorum yazma kurallarına dikkat ediniz.
Türkiye Cumhuriyeti yasalarına aykırı, suç veya suçluyu övme amaçlı yorumlar yapmayınız.
Küfür, argo, hakaret içerikli, nefret uyandıracak veya nefreti körükleyecek yorumlar yapmayınız.
Irkçı, cinsiyetçi, kişilik haklarını zedeleyen, taciz amaçlı veya saldırgan ifadeler kullanmayınız.
Türkçe imla kurallarına ve noktalama işaretlerine uygun cümleler kurmaya özen gösteriniz.
Yorumunuzu tamamı büyük harflerden oluşacak şekilde yazmayınız.
Gizli veya açık biçimde reklam, tanıtım amaçlı yorumlar yapmayınız.
Kendinizin veya bir başkasının kişisel bilgilerini paylaşmayınız.
Yorumlarınızın hukuki sorumluluğunu üstlendiğinizi, talep edilmesi halinde bilgilerinizin yetkili makamlarla paylaşılacağını unutmayınız.
Yorumlar
Kalan Karakter: