Kazım Karabekir Kaymakam Vekili Erkan İsa Erat , Kurum Amirleri ve Muhtarlar tarafından Hükümet Konağı bahçesinde karşılanan ve Kaymakamlık Makamında bir süre sohbet eden Vali Süleyman Kahraman yaptığı konuşmada; Karaman'da çalışmaktan,Karaman'a, Kazım Karabekir'e hizmet etmekten büyük mutluluk duyduğum 26 aylık süreç içerisinde, bu şehri çok dim, insanlarını çok dim. Önemli geridehoş bir sada bırakabilmektir ve biz bunu başardıysak bizden mutlu kimse olamaz.Görev süremiz içerisinde herkesin Valisi olmak için çaba sarfettik, herkese kapımızı açtık, şimdi gidiyoruz ama ben yien Karaman'ın Valisiyim, Karaman'ın tüm hizmetlerinde var olacağım." Daha sonra Kazım Karabekir Kaymakam Vekili Erkan İsa Erat tarafından Vali Süleyman Kahraman 'a Kazım Karabekir ilçesi anısına hediye takdim edildi.
KAHRAMAN\'DAN KAZIM KARABEKİR\'E ZİYARET
Valiler Kararnamesiyle Merkez Valisi olarak ataması yapılan Vali Süleyman Kahraman,Kazım Karabekir\'e veda ziyaretinde bulundu.
Yorum Yazma Kuralları
Lütfen yorum yaparken veya bir yorumu yanıtlarken aşağıda yer alan yorum yazma kurallarına dikkat ediniz.
Türkiye Cumhuriyeti yasalarına aykırı, suç veya suçluyu övme amaçlı yorumlar yapmayınız.
Küfür, argo, hakaret içerikli, nefret uyandıracak veya nefreti körükleyecek yorumlar yapmayınız.
Irkçı, cinsiyetçi, kişilik haklarını zedeleyen, taciz amaçlı veya saldırgan ifadeler kullanmayınız.
Türkçe imla kurallarına ve noktalama işaretlerine uygun cümleler kurmaya özen gösteriniz.
Yorumunuzu tamamı büyük harflerden oluşacak şekilde yazmayınız.
Gizli veya açık biçimde reklam, tanıtım amaçlı yorumlar yapmayınız.
Kendinizin veya bir başkasının kişisel bilgilerini paylaşmayınız.
Yorumlarınızın hukuki sorumluluğunu üstlendiğinizi, talep edilmesi halinde bilgilerinizin yetkili makamlarla paylaşılacağını unutmayınız.
Yorumlar
Kalan Karakter: