TOBB Karaman Kadın Girişimciler Kurulu İcra Komitesi Başkanı Ahsen Toktay ve İcra Komitesi Başkan Yardımcısı Gülnur Özkan Karaman Valisi Sayın Hüseyin Engin Sarıibrahim’i makamında ziyaret ettiler.
Ziyarette Başkan Ahsen Toktay, kurulun yürüttüğü projeler hakkında Vali Sarıibrahim’e bilgi verdi. Toktay, icra komitesi üyeleri kadın girişimciler kurulunun Karaman’da girişimci ruha sahip kadınlara rol model olmayı ve Karaman’da sosyal sorumluluk anlayışı çerçevesinde kadınların eğitimine yönelik sosyal ve kültürel çalışmalarını da gerçekleştirmeyi hedeflediklerini ifade etti. Karaman’da kadın girişimci sayısını artırmak, kadın istihdamını geliştirmek ve şehir ekonomisine katkı sağlamak için proje yürüttüklerini belirten Toktay, ilçelerdeki kadın girişimci sayısının yükseltilmesinin önemine değindi. Ziyaretten duyduğu memnuniyeti ifade eden Karaman Valisi Hüseyin Engin Sarıibrahim, kadın girişimciliğin ülkemiz ekonomisi için önemli olduğunu belirterek, çalışmalarında başarılar diledi.
Kadın girişimci sayısı artırılmalı
Yorum Yazma Kuralları
Lütfen yorum yaparken veya bir yorumu yanıtlarken aşağıda yer alan yorum yazma kurallarına dikkat ediniz.
Türkiye Cumhuriyeti yasalarına aykırı, suç veya suçluyu övme amaçlı yorumlar yapmayınız.
Küfür, argo, hakaret içerikli, nefret uyandıracak veya nefreti körükleyecek yorumlar yapmayınız.
Irkçı, cinsiyetçi, kişilik haklarını zedeleyen, taciz amaçlı veya saldırgan ifadeler kullanmayınız.
Türkçe imla kurallarına ve noktalama işaretlerine uygun cümleler kurmaya özen gösteriniz.
Yorumunuzu tamamı büyük harflerden oluşacak şekilde yazmayınız.
Gizli veya açık biçimde reklam, tanıtım amaçlı yorumlar yapmayınız.
Kendinizin veya bir başkasının kişisel bilgilerini paylaşmayınız.
Yorumlarınızın hukuki sorumluluğunu üstlendiğinizi, talep edilmesi halinde bilgilerinizin yetkili makamlarla paylaşılacağını unutmayınız.
Yorumlar
Kalan Karakter: