Ereğli Belediyesi'nin düzenlediği Ramazan Etkinlikleri kapsamında Barbaros Mahallesi Alman Hastanesi’nin karşısında oluşturulan alanda düzenlenen gösteriyi yüzlerce vatandaş büyük bir beğeni içerisinde izledi.
Ramazan etkinliklerinde özellikle çocuklar Hacivat ve Karagöz'e yoğun ilgi gösterirken, düzenlenen şovlar ise büyük beğeni topladı. Ereğli Belediyesi tarafından eksel hale getirilen Ramazan etkinlikleri vatandaş tarafından ilgi ve takdir toplamaya devam ediyor.
Ereğli Belediye Başkanı Hüseyin Oprukçu, yaptığı açılış konuşmasında Ereğli’nin sorunları ile yüzleşmeyi başaran bir belediyecilik anlayışı sergilediklerini ifade ederek, şöyle ;
“Biz Ereğli’nin kronikleşmiş sorunlarını görmezden gelip, kaçarak Belediye Başkanlığı yapmadık. Sorunların üzerine giderek, yılların birikerek arttırdığı sorunlara kesin çözüm ürettik. Yıkılamayanları yıktık, yapılamayanları yaptık. Vatandaşın ayağını çamura değdirmeyeceğiz k binlerce metre rım, kilometrelerce yol yaptık, yapmaya da devam ediyoruz. Hizmeti vatandaşın ayağına götüreceğiz k, götürdük. Mahalle, sokak ve köy ayrımı yapmayacağız k, şükürler olsun bunu da alnımızın akıyla gerçekleştirdik.
Yorumlar
Kalan Karakter: