Diyanet İşleri Başkanı Ali Erbaş, Türkiye Diyanet Vakfı'nın 2025 yılı vekaletle kurban kesim bedelini yurt için 13 bin 500 TL, yurt dışı için ise 5 bin 450 TL olarak belirledi.
Kurban Bayramı'nın yaklaşmasıyla birlikte merakla beklenen vekaletle kurban kesim bedelleri açıklandı. Diyanet İşleri Başkanı Prof. Dr. Ali Erbaş, Türkiye Diyanet Vakfı (TDV) aracılığıyla gerçekleştirilecek olan 2025 yılı vekaletle kurban kesim bedellerini duyurdu.
Başkan Erbaş'ın açıklamasına göre, 2025 yılı için vekaletle kurban kesim bedeli yurt içinde 13 bin 500 TL olarak belirlendi. Yurt dışında ise bu bedel 5 bin 450 TL olarak açıklandı.
İşte 2025 vekaletle kurban kesim bedelleri
Yorum Yazma Kuralları
Lütfen yorum yaparken veya bir yorumu yanıtlarken aşağıda yer alan yorum yazma kurallarına dikkat ediniz.
Türkiye Cumhuriyeti yasalarına aykırı, suç veya suçluyu övme amaçlı yorumlar yapmayınız.
Küfür, argo, hakaret içerikli, nefret uyandıracak veya nefreti körükleyecek yorumlar yapmayınız.
Irkçı, cinsiyetçi, kişilik haklarını zedeleyen, taciz amaçlı veya saldırgan ifadeler kullanmayınız.
Türkçe imla kurallarına ve noktalama işaretlerine uygun cümleler kurmaya özen gösteriniz.
Yorumunuzu tamamı büyük harflerden oluşacak şekilde yazmayınız.
Gizli veya açık biçimde reklam, tanıtım amaçlı yorumlar yapmayınız.
Kendinizin veya bir başkasının kişisel bilgilerini paylaşmayınız.
Yorumlarınızın hukuki sorumluluğunu üstlendiğinizi, talep edilmesi halinde bilgilerinizin yetkili makamlarla paylaşılacağını unutmayınız.
Yorumlar
Kalan Karakter: