Gazete Anadolu’yu ziyaret eden İl Emniyet Müdürü Mehmet Şahne, göreve başladıklarını günden beri asayiş,trafik ve güven açısından kusursuz hizmet veren bir teşkilat olmanın gayretinde klarını hatırlatarak:
BİZ BİR BÜTÜNÜZ
Emniyet teşkilatının tüm birimleri ile bir bütün ğunu ve bu ailenin, bu kentte yaşayan tüm ailelerin huzurundan başka bir düşüncelerinin olmasının da mümkün olmayacağının altını çizen İl Emniyet Müdürü Mehmet Şahne:
“Biz yanlış bir icraata izin vermeyiz,bu kim olursa olsun.Teşkilatımız asayiş hizmetinin yanı sıra trafik ekipleri ile de görevini yapıyor.Trafikte rutin kontroller gerçekleştiriliyor ve burada amaç trafik canavarı yaratmamak,olması muhtemel trafik kazaların önüne geçmektir.Ülkemizde her yıl on binlerce kişiyi trafik canavarına kurban veriyoruz,anneler ağlıyor, belki çocuklar babasız yetim kalıyor.Biz testi kırılmadan önlem alıp, üzücü olayların ortaya çıkmaması adına hizmet veriyoruz.Bizim derdimiz bu şehirde yaşayan insanların huzuru ve mutluluğundan başka bir şey değildir.”

Yorumlar
Kalan Karakter: