Eğitim Fakültesi Dekanı Prof. Dr. Cihat Abdioğlu ile Kamil Özdağ Fen Fakültesi Öğretim Üyesi Doç. Dr. Elif Segah Öztaş tarafından KMÜ’ye davet edilen Prof. Dr. Shakir Ali ve Prof. Dr. Mohammad Ashraf, üniversitede iki gün boyunca dört farklı seminer verdi.
Program kapsamında KMÜ Kamil Özdağ Fen Fakültesi ve Eğitim Fakültesinde Hindistanlı konuk bilim insanları tarafından verilen seminerlere, Eğitim Fakültesi Dekanı Prof. Dr. Cihat Abdioğlu ve üniversite personeli ile lisans ve lisansüstü eğitim gören çok sayıda öğrenci katıldı.
Kamil Özdağ Fen Fakültesinde ilk gün düzenlenen seminerlerde konuk bilim insanları, cebirde önemli yere sahip olan halkalarda türevler ve bunlarla ilişkili çeşitli dönüşümler ile uygulamaları hakkında bilgiler aktardı.
Seminerler katılımcıların sorularının yanıtlanması, görüş ve önerilerin ardından teşekkür belgesi takdimi ile sona erdi.
Yorumlar
Kalan Karakter: