CUMARTESİ GÜNÜ HERKES KEMAL KAYNAŞ’A!
Konuyla ilgili açıklamalarda bulunan Karaman FK. Kulüp Başkanı Süleyman HAN; ‘’ Bu sezon üst lig parolasıyla yola çıktık. Bu noktada Cumartesi günü saat 15.00’da hem taraftarlarımızı hem siz basın mensuplarımızı Kemal Kaynaş Stadyumu’muza bekliyoruz. Tribünde herkesin desteğine ihtiyacımız var. Taraftarlarımızın gerekeni yapacağını biliyoruz.’ dedi.
“SADECE İYİ GÜNDE DEĞİL, KÖTÜ GÜNDEDE TAKIMIN YANINDA OLACAĞIZ”
MAÇ BİLETLERİ ÖĞRENCİLERE VE KADINLARA ÜCRETSİZ!
Başkan Han; ‘’ Bu sezon yönetim kurulu olarak güzel bir karar aldık, müsabakalarımıza gelen öğrencilerimizden, kadınlarımızda ve depremzede ailelerimizden bilet ücreti almadık. Bu kararımıza da sezon sonuna kadar devam edeceğiz. Taraftarlarımızdan beklentimiz tribüne gelerek bu futbolcu kardeşlerimize inanmaları ve sonuna kadar desteklemeleri. Şartlar bu şekilde olduğu taktirde bizler inanıyoruz ki hedeflerimiz doğrultusunda emin adımlarla ilerleyeceğiz.’’ İfadelerini kullandı.
BASIN MENSUPLARINI DAVET ETTİ
Kulüp Başkanı Süleyman Han, ‘Hedeflerimize giden yolda taraftarlarımızın ve basın mensuplarının desteği bizler için çok önemli. Bu yolda hep birlikte yürüyeceğimize eminiz. Bu sezon verdiğiniz ve vereceğiniz destekleriniz için şimdiden çok teşekkür ederiz.’’ dedi.
Yorumlar
Kalan Karakter: