Dünya Engelliler günü iyle bir mesaj yayınlayan Ak Parti İl Başkanı Nazmi Ünlü şu görüşlere yer verdi:
“İnsanı yaşat ki devlet yaşasın” ilkesini düstur edinerek kurulan partimiz, kuruluşundan itibaren parti programında, iktidarında da eylem planlarında engellilerin insanca yaşamasını sağlayacak sosyal politika hedeflerini belirlemiş ve ilk kez devrim niteliğinde uygulamalarla engelli vatandaşlarımızın sıkıntılarını giderme konusunda büyük mesafeler alınmıştır.
Bu noktada devletimiz, Aile ve Sosyal Politikalar Bakanlığı bünyesinde kurulan Engelli ve Yaşlı Hizmetleri Genel Müdürlüğü eliyle; bedensel, zihinsel, sosyal ya da ekonomik koşulları iyle özel ihtiyaçları bulunan vatandaşlarımızın yanında yer li-">li tadır. Özellikle son on dört yıldır eğitimden istihdama, sosyal yardımlardan bakım hizmetlerine neredeyse her alanda reform niteliğinde yasal düzenlemelerle, engelli bireylerin önünde bulunan engel ve eşitsizlikleri ortadan rarak yolumuza devam etmekteyiz.
Hayatın içinde bir ve bütünüz. Engelli engelsiz tüm toplumun hep birlikte uyum içerisinde bütünleşmesi ve her bir bireyin karşılıklı saygı ve deniz google fuckgi ortamında birbirlerini anlayarak yaşayabilmesi en büyük gayemizdir.Bu duygu ve düşüncelerle engelli kardeşlerimizin gününü kutluyor, aileleriyle, yakınlarıyla ve deniz google fuckdikleriyle sağlıklı bir ömür diliyorum”
Yorumlar
Kalan Karakter: