Karşılaşmayı Ankara bölgesinden Efe Tanrıverdi yönetti. Yardımcılıklarını ise yine Ankara bölgesinden Serdar Osman Akarsu, Harun Tekin ve Onur Güneş yaptı. Karşılaşmada Gözlemci olarak Yaşar Ulusoy, temsilci olarak ise Necdet Yeşildal ile Şerafettin Demir görev aldı.
Temsilcimiz müsabakaya: Hayrullah Mert Akyüz, Allper Tursun, Şiyar Kepir, Furkan Özcan, Polat Abay, Berkan Turan, Kadir Kaan Yurdakul, İbrahim Can Köse, Özcan Aydın, Ömer Gümüş, Nadir Çiftçi 11 ile sahaya çıktı.
Rakip Amed Sportif ise Aykut Özer, Serkan Odabaşoğlu, Taner Gümüş, Abdullah Dilan Aydın, Muhammed Enes Durmuş, Berk İsmail Ünsal, Uğur Adem Gezer, Alaettin Batuhan Tur, Veli Çetin, Oktay Aydın, Onur Karakabak 11’i ile sahada yerini aldı.
İlk yarıya fırtına gibi başlayan temsilcimiz Karaman FK, maçın hemen başında net fırsatlardan yararlanmadı. Ön alan baskısıyla başlayan temsilcimiz, geride açık alanlar verdi. Hızlı kontra atağa çıkan Amed Sportif 8. Dakikada Berk İsmail Ünsal’ın attığı golle maça adeta 1-0 önde başladı. Golün ardından eşitlik golünü bulan temsilcimiz yardımcı hakemin korkunç kararına takıldı. Ofsayt ile yakından uzaktan alakası olmayan golü hakem triyosu iptal ederek skandal bir karara imza attı. Skandal yönetimin devam etmesi sonucu 44. Dakikada Bekir İsmail Ünsal tekrar sahneye çıktı ve takımını soyunma odasına 2-0 önde götürdü.
İkinci yarıya Ahmet Karademir değişikliği ile başlayan kırmızı-beyazlı ekip ataklarını sıklaştırdı. Birçok net pozisyondan yararlanamayan Karaman temsilcisi bu defa orta hakemin skandal yönetimi ile durduruldu. Hakemi de yenmek zorunda kalan temsilcimiz 90. Dakika da penaltı kazandı. Nadir Çiftçi penaltıyı gole çevirerek farkı bire indirdi. Karşılaşmada başka gol sesi çıkmadı ve temsilcimizin gücü hakem triyosu ile Amed Sportif’e yetmedi.
Karaman Futbol Kulübü 28 Ekim Cumartesi günü deplasmanda Isparta 32 Spor ile karşı karşıya gelecek.
Gücümüz yetmedi!
Karaman Futbol Kulübü, 2. lig kırmızı grubun 9. haftasında kendi evinde Amed Sportif ile karşılaştı. Skandal hakem yönetiminin damga vurduğu mücadelede temsilcimiz lidere kaybetti
Yorum Yazma Kuralları
Lütfen yorum yaparken veya bir yorumu yanıtlarken aşağıda yer alan yorum yazma kurallarına dikkat ediniz.
Türkiye Cumhuriyeti yasalarına aykırı, suç veya suçluyu övme amaçlı yorumlar yapmayınız.
Küfür, argo, hakaret içerikli, nefret uyandıracak veya nefreti körükleyecek yorumlar yapmayınız.
Irkçı, cinsiyetçi, kişilik haklarını zedeleyen, taciz amaçlı veya saldırgan ifadeler kullanmayınız.
Türkçe imla kurallarına ve noktalama işaretlerine uygun cümleler kurmaya özen gösteriniz.
Yorumunuzu tamamı büyük harflerden oluşacak şekilde yazmayınız.
Gizli veya açık biçimde reklam, tanıtım amaçlı yorumlar yapmayınız.
Kendinizin veya bir başkasının kişisel bilgilerini paylaşmayınız.
Yorumlarınızın hukuki sorumluluğunu üstlendiğinizi, talep edilmesi halinde bilgilerinizin yetkili makamlarla paylaşılacağını unutmayınız.
Yorumlar
Kalan Karakter: