Hayırda yarışmak konusunda Ramazan ayının bir fırsat ayı ğunu dile getiren Başkan Göksoy, ‘’7 gruba ayırdığım yönetim kurulu üyelerimizle her akşam daha fazla eve daha fazla gönle daha fazla sofraya ulaşmak için çabalıyoruz.İl başkanı ve yönetim kurulu üyelerimizle, ilçe başkanı ve yönetim kurulu üyelerimizle koordineli şekilde yürüttüğümüz bu çalışmalarda öncelikle Allah’ın rızasını kazanmanın gayreti içerisinde olmaya çalışıyoruz.”
Yalnızca kendi halkımızla değil; tan, yokluktan, açlıktan vatanlarını bırakıp kaçmak zorunda larla da bir arada oluyoruz. Elimizden çe onlara vatan hasreti, insan hasreti çektirmemeye çalışıyoruz, onlara kendi hoşgörümüzü sunuyoruz.
AK Kadınlar olarak gündüz de boş durmuyoruz, mahallelerde hanımlarla bir araya gelip onların sorunlarını dinliyoruz onlara projelerimizden bahsediyoruz.
Rabbim herkese Ramazanı layıkıyla yaşamayı nasip etsin..






Yorumlar
Kalan Karakter: