Karaman’ı serbest bölge yapıp bunu gıda vadisi ile taçlandırmak için yola çıkan Ak Parti Karaman Milletvekili Recep Konuk, bugün Sanayicilerinde katılımı ile geniş kapsamlı bir toplantı gerçekleştirecek.
Ekonomi Bakanı Nihat Zeybekçi’nin Karaman ziyaretinde gündeme serbest bölge olayının gıda vadisi ile birleştirilmesi için çok ciddi çalışmalar yapan Ak Parti Karaman Milletvekili Recep Konuk, bu konuda sivil toplum kuruluşları başta olmak üzere sanayicilerin görüşlerine başvurdu ve teke,tek görüşmeler gerçekleştirdi.Milletvekili Konuk bu arada Ekonomi Bakanı Nihat Zeybekçi ile bakanlık üst düzey kurmayları ile bir araya gelerek, Karaman serbest bölgesi ve gıda vadisi için alt yapı görüşmelerini tamamladı ve Ekim ayı içerisinde Bakan’ında katılımıyla Karaman’da geniş kapsamlı bir çalıştay düzenlenmesini proğrama aldı.
BUGÜN KTSO’DA TOPLANTI
Karaman serbest bölge ve gıda vadisi için bugün geniş katılımlı bir toplantı yapılacak. Ak Parti Milletvekilleri Recep Konuk,Recep Şeker, Vali Murat Koca,Belediye Başkanı Ertuğrul Çalışkan, KTSO Başkanı Mustafa Toktay ile sanayicilerin katılacağı toplantıda, konu masaya yatırılarak, görüşlere başvurulacak.
Bilindiği gibi Ak Parti Milletvekili Recep Konuk, geçtiğimiz hafta içerisinde Belediye Başkanı Ertuğrul Çalışkan ,Ak Parti İl Başkanı Nazmi Ünlü birlikte Vali Murat Koca, KTSO Başkanı Mustafa Toktay, KZO Başkanı Recep Muğlu ile sanayicileri ziyaret ederek, gıda vadisinin önemini aktarmıştı.
“KARAMAN BÖLGENİN LİDERİ OLACAK”
Karaman’ın serbest bölge ile birlikte Gıda vadisini kazandırmakta konusunda kararlı klarını belirten Ak Parti Karaman Milletvekili Recep Konuk:.
“Biz hiçbir tribünlere oynamadık,oynamayız da. Biz iş,icraatler peşindeyiz,hemde ciddi,kalıcı hizmetler üretmek adına çalışma yapıyoruz.Gıda vadisi Karaman adına çok önemli bir yatırım olacak.Serbest bölge ile taçlandığı anda, kazanımlarımız büyük olacak.Serbest bölge ile birlikte Karaman bölgenin lideri olacak,tercih edilen il konumuna gelecek.Bunun için bakanlık nezdindeki görüşmelerimiz çok olumlu devam ediyor.Önümüzdeki aylarda Karaman’da bu konu ile ilgili olarak çok geniş kapsamlı bir ekonomi çalıştayı düzenleyip, düğmeye basacağız.”
DIŞ TEMASLARIMIZ SÜRÜYOR
Serbest bölge ve Gıda vadisi konusunda bugün Karaman’da bir toplantı yapacaklarını söyleyen Ak Parti Karaman Milletvekili Recep Konuk:
“Serbest bölge ve gıda vadisini çok geniş kapsamlı olarak düşünüyoruz. Bunun için Ekonomi Bakanlığının tam desteği le.Ayrıca yurt dışı temaslarımız var,bunlardan kısa da sonuç alacağız ve ortaya çok farklı bir tablo ortaya çıkacak.”


Yorumlar
Kalan Karakter: