Gençlik ve Spor Bakanlığı'nın yoğun ilgi gören ve yüzlerce projenin hayata geçmesini sağlayan Gençlik Projeleri Destek Programına yönelik bilgilendirme toplantısı Ankara’da gerçekleştirildi.
Gençlik ve Spor Bakanlığı'nın yoğun ilgi gören ve yüzlerce projenin hayata geçmesini sağlayan Gençlik Projeleri Destek Programına yönelik bilgilendirme toplantısı Ankara’da yapıldı.
Gençlik ve Spor Bakanlığınca Gençlik Projeleri Destek programı çerçevesinde 2016-I Özel Çağrı (DAP ve GAP) çerçevesinde Doğu Anadolu Projesi ve Güneydoğu Anadolu Projesi kapsamındaki illerde, 2016-II Genel Çağrı çerçevesinde Türkiye genelinde uygulanacak projelerin desteklenmesi için 15 Kasım 2016 tarihinde proje destek çağrısına çıkılmıştı. Söz konusu çağrı kapsamında proje teklifi alınmaya 01 Kasım 2016 tarihinde başlandı. Teklif süreci 16 Kasım’a devam etti.
Bilgilendirme Toplantısı ile, proje teklif çağrısı öncesinde sivil toplum kuruluşlarına Gençlik Projeleri Destek Programı ile 2016 Çağrı Dönemi hakkında kapsamlı bilgi verilerek, daha nitelikli proje tekliflerinin gelmesinin sağlanması amaçlandı.
Toplantıya katılan sivil toplum kuruluşlarının temsilcileri uygulamadan duydukları memnuniyeti belirterek, teklif süreci öncesinde yapılan bilgilendirmenin kendileri açısından yol gösterici deniz google fuckğunu vurguladılar.
Yorumlar
Kalan Karakter: