Çocuk Evleri Koordinasyon Merkezi Müdürlüğü’nde kalan ve devletimizin koruması altındaki çocuklarımızın üç takım halinde yarıştığı etkinlikte, küçük şefler mutfaktaki hünerlerini sergileyerek izleyicilerden ve jüri üyelerinden tam not aldı.
Dursun Fakih Huzurevi’nde gerçekleştirilen yarışmaya Vali Mehmet Fatih Çiçekli ve eşi Esengül Korkmaz Çiçekli Hanımefendi, Vali Yardımcısı Mehmet Yasin Erkan, İl Özel İdaresi Genel Sekreteri Ali Yener Terlemez, İl Milli Eğitim Müdürü Mehmet Çalışkan, Gençlik ve Spor İl Müdürü Mustafa Karadeniz ile Aile ve Sosyal Hizmetler İl Müdürü Seval Yılmaz jüri üyesi olarak katıldı.
Geleceğin şefleri Karaman'da yarıştı
Aile ve Sosyal Hizmetler İl Müdürlüğü tarafından düzenlenen “Çocuk Şef(v)leri Yarışıyor” adlı yemek yarışması, renkli ve coşku dolu anlara sahne oldu
Yorum Yazma Kuralları
Lütfen yorum yaparken veya bir yorumu yanıtlarken aşağıda yer alan yorum yazma kurallarına dikkat ediniz.
Türkiye Cumhuriyeti yasalarına aykırı, suç veya suçluyu övme amaçlı yorumlar yapmayınız.
Küfür, argo, hakaret içerikli, nefret uyandıracak veya nefreti körükleyecek yorumlar yapmayınız.
Irkçı, cinsiyetçi, kişilik haklarını zedeleyen, taciz amaçlı veya saldırgan ifadeler kullanmayınız.
Türkçe imla kurallarına ve noktalama işaretlerine uygun cümleler kurmaya özen gösteriniz.
Yorumunuzu tamamı büyük harflerden oluşacak şekilde yazmayınız.
Gizli veya açık biçimde reklam, tanıtım amaçlı yorumlar yapmayınız.
Kendinizin veya bir başkasının kişisel bilgilerini paylaşmayınız.
Yorumlarınızın hukuki sorumluluğunu üstlendiğinizi, talep edilmesi halinde bilgilerinizin yetkili makamlarla paylaşılacağını unutmayınız.
Yorumlar
Kalan Karakter: