TEMA Karaman İl Temsilciliği, sağlık ordusuna katılacak hemşire adaylarıyla birlikte anlamlı bir etkinliğe imza attı. Gençlerin katılımıyla düzenlenen etkinlikte 250 fidan toprakla buluşturuldu.
Etkinlik sonrası açıklama yapan TEMA Karaman İl Temsilcisi Halil Başkalkan, doğaya sahip çıkmanın önemine dikkat çekerek şu ifadeleri kullandı:
“Bugün içimizde ayrı bir heyecanla uyandık. Çünkü sağlık ordumuza katılacak hemşire adaylarımızla birlikte yaşamak için yaşatmanın ne demek olduğunu göstermek istedik. 120 gençle birlikte sahaya çıktık. Merkez İlçe Sorumlumuz Ahmet Eşmekaya hoş geldiniz konuşması yaptı, ardından ben de toprağın ve doğal kaynaklarımızın önemini anlattım. Fidan dikim sürecini uygulamalı olarak gösterdik. Kısa sürede 250 fidanı toprakla buluşturduk.
Genç TEMA gönüllülerimizin diktiği bu fidanlar büyüyüp ağaç olduğunda günlük 17 kişiye yetecek kadar oksijen üretecek. Bu bilinçle hareket eden tüm gençlerimize teşekkür ediyorum. Başta Dilara hocam olmak üzere Genç TEMA’larımız Edanur, Sıla ve Buse’ye, tüm gönüllülerimize yürekten teşekkür ediyorum.
Biz yaşamak için yaşatmaya gönüllüyüz. Bu topraklarda umut yeşertmeye devam edeceğiz.”
Yorumlar
Kalan Karakter: