Uluslararası Tekerlekli Sandalye ve Ampute Sporları Federasyonu (IWAS) tarafından Rusya’nın Soçi kentinde 6 spor branşı olarak düzenlenen Dünya Oyunları’nda para-tekvando branşında 8 milli sporcumuz madalya mücadelesi verdi. Türkiye, oyunları 2 altın, 1 gümüş ve 3 bronz olmak üzere 6 madalya ile tamamladı.
Gençlik ve Spor Bakanı Engelli Milli Tekvandocuları Tebrik Etti
Gençlik ve Spor Bakanı Akif Çağatay Kılıç, Rusya’nın Soçi kentinde düzenlenen IWAS Dünya Oyunları Para-Tekvando Müsabakaları’nda 2’si altın 6 madalya kazanan engelli milli tekvandocular için tebrik mesajı yayımladı.
Bakan Çağatay Kılıç, tebrik mesajında şu ifadelere yer verdi:
Rusya’da engelleri aşıp minderde rakiplerini yenerek altın madalyaya ulaşan Büşra Gör ve Mehmet Sami kardeşimizi gönülden tebrik ediyorum. Aynı müsabakada Gümüş Madalya kazanan Ayşe Dudu Karatay ve Bronz Madalya kazanan Haşim Çelik, Yaşar Sami Gökbaba, Gamze Gürdal’ı kutlar gelecek müsabakalarda başarılarının artarak devam etmesini dilerim
Yorumlar
Kalan Karakter: