İnsanın en önemli zenginliği sağlığı
Karaman Kamu Hastaneler Birliği Genel Sekreteri Uzman Dr. Nuriye Ulu da yaptığı konuşmada insanlığın yaşamında en önemli yere sahip tek şeyin sağlık ğuna dikkatleri çekerek ağız ve diş sağlığını bozan faktörlerin bireyin vücut sağlığını doğrudan etkilediğini söyledi. Ulu, diş hekimlerinin sağlıklı bir birey için bu noktada önemli bir rolü ve sorumluluğu ğunu dile getirerek “Toplum olarak ağız ve diş sağlığı anlayışımızı tamamen değiştirmek zorundayız. Dolayısı ile önlenebilir, kontrol edilebilir ve davranışla iyileştirilebilir hastalıklardan biri diş ve diş eti hastalıklarının tedavisinde sizlere önemli görevler düşüyor.” . Ulu, anne ve babalarla, öğretmenlere, medyaya ve sivil toplum örgütlerine de önemli sorumluluklar düştüğünü belirterek birlikte sorunların çözülebileceğini ifade etti.
Demosan Otel’deki program Sanovel İlaç firması yetkilisi Arslan Filizoğlu’nun sunumu ve akşam yemeği ikramı ile sona erdi.
Lütfen yorum yaparken veya bir yorumu yanıtlarken aşağıda yer alan yorum yazma kurallarına dikkat ediniz.
Türkiye Cumhuriyeti yasalarına aykırı, suç veya suçluyu övme amaçlı yorumlar yapmayınız.
Küfür, argo, hakaret içerikli, nefret uyandıracak veya nefreti körükleyecek yorumlar yapmayınız.
Irkçı, cinsiyetçi, kişilik haklarını zedeleyen, taciz amaçlı veya saldırgan ifadeler kullanmayınız.
Türkçe imla kurallarına ve noktalama işaretlerine uygun cümleler kurmaya özen gösteriniz.
Yorumunuzu tamamı büyük harflerden oluşacak şekilde yazmayınız.
Gizli veya açık biçimde reklam, tanıtım amaçlı yorumlar yapmayınız.
Kendinizin veya bir başkasının kişisel bilgilerini paylaşmayınız.
Yorumlarınızın hukuki sorumluluğunu üstlendiğinizi, talep edilmesi halinde bilgilerinizin yetkili makamlarla paylaşılacağını unutmayınız.
Reklamlar, bağımsız gazeteciliğin en önemli gelir kaynaklarından biridir. AdBlock açık görünüyor; lütfen sitemizi izinli listenize ekleyin.
Yorumlar
Kalan Karakter: