Ulaştırma,Denizcilik ve Haberleşme Bakanı Lütfi Elvan, Karaman’da esnaf ziyaretlerinde bulundu, sorunları dinledi.
Vatandaşların büyük gisine mazhar Ulaştırma,Denizcilik ve Haberleşme Bakanı Lütfi Elvan, esnafları tek, tek ziyaret ederek onlarla kucaklaştı. Seçimler öncesi adeta Karaman’a karargah kuran UDH Bakanı Elvan, dün sabah dan itibaren esnaflarla bir araya geldi, sorunları dinledi ve Karaman’a yapılan hizmetlerden memnun olup olmadıklarını sordu.Karaman halkı Bakan Elvan’ı bağrına basarken, kendisi ile gurur duyduklarını belirttiler.
Bakan Elvan, Karaman’a hizmetlerin artarak devam edeceğini ve daha yapılacak şok işlerinin ğunu belirtti ve 30 Mart’da Ak Parti’nin Karaman’da seçimleri rekor oyla kazanmasını istedi.
ALNINDAN ÖPTÜ
Bu arada Ulaştırma,Denizcilik ve Haberleşme Bakanı Lütfi Elvan’ın esnaf ziyaretleri sırasında ilginç görüntülerde ortaya çıktı. Yaşlı bir amca Elvan’ın yanını yaklaştı ve hizmetlerinden dolayı teşekkür etti, dayanamayıp Bakan Elvan’ın alnının ortasını öpücüğü kondurdu.Bakan Elvan ziyaretler sırasında ayakkabı boyacılığı yapan bir vatandaş ile sohbet etti .




Yorumlar
Kalan Karakter: