NoxInn Deluxe Hotel’de gerçekleşecek Uluslararası Kokteyl Yarışması, 690 başvurunun ardından seçilen 15 finalist ile büyük finale sahne olacak.
Bu yılın teması Alanya’nın tropik meyveleri… Mango, avokado, ejder meyvesi ve daha birçok tropikal lezzet, genç ve yetenekli bartenderların özgün kokteyl reçetelerinde hayat bulacak. Hem yurtiçi hem yurtdışından katılan finalistler, Alanya’nın gastronomi zenginliğini uluslararası arenaya taşıyacak.
ABB, AYİY-DER ve Tropikal Meyve Üreticileri Birliği’nin ortak organizasyonu olan yarışma, sadece bir kokteyl müsabakası değil; aynı zamanda Alanya turizmine, bölgenin meyve potansiyeline ve genç barmenlere yeni ufuklar açacak bir buluşma olacak.
Tarih: 5 Ekim 2025 – Pazar
Yer: NoxInn Deluxe Hotel, Alanya
Saat: 17.00
Alanya bu büyük organizasyona hazır. Finalistlerin yaratıcılıklarıyla harmanlanan tropikal tatlar, izleyenlere unutulmaz bir deneyim yaşatacak.

Yorumlar
Kalan Karakter: