Demosan Otel’ de yapılan programa Karaman Valisi Murat Koca, Cumhuriyet Başsavcısı Mustafa Kemal Çokdinç, İl Emniyet Müdürü Lütfü Sönmez, İl Milli Eğitim Müdürü Asım Sultanoğlu, Bifa A.Ş. Yönetim Kurulu Başkanı Necati Babaoğlu, Eğitim Denetmenleri Başkanı Ahmet Saim Sorgun, Şube Müdürü Abdülkuddüs Budak, Uğur Dershanesi Yönetim Kurulu Başkanı Ali Konuken, Özel Babaoğlu İlköğretim Kurumları Kurucu Temsilcisi Hilmi Erdoğdu, öğrenci velileri, öğrenciler ve davetliler katıldı.
Program, yemek ikramının ardından, 8. sınıf öğrencilerinin diploma töreniyle devam etti. Protokol üyeleri ve öğretmenlerinin elinden diplomalarını alan öğrenciler, Babaoğlu Koleji’nin 13. mezunları lar.
Gecede açış konuşmasıyla davetlilere seslenen okul müdürü Mustafa Ün:” 5 Eylül 2000 tarihinde başlayan eğitim maratonumuz, bugün 13. yılını tamamlamıştır. 13. mezuniyet gecemizde, başarılarımızı kat kat artırmanın vermiş ğu gurur ve öğrencilerimizi bir üst eğitime hazır etmenin inciyle karşınızdayız.
Özel Babaoğlu ailesi olarak bugün, 8. sınıftan mezun 55 öğrencimizin mutlu, aynı da hüzünlü gecesinde sizlerle bir araya . Mezun öğrencilerimizle ne gurur duysak, ne gurur duysanız azdır. Zira, bu yavrularımız hem davranışlarıyla hem de akademik başarılarıyla okulumuzun, Türkiye’nin en iyi okulları arasına girmesini sağlamıştır. Okulumuz son dört yıldır SBS’ lere damgasını vurarak, hem Karaman’ın zirvesinde, hem de Türkiye’nin en iyi 100 okulu arasında yerini sağlamlaştırmıştır. Yapımı eylül ayında tamamlanacak ilkokul binamız, spor salonumuz ve konferans salonumuz ile mevcut alanlarımızı adeta bir kampüs haline getirip öğrencilerimize en iyi imkanları sunarak eğitim kalitemizi daha da artırmayı hedefliyoruz
Çocuklarımızın yetiştirilmesinde bizlere desteğini esirgemeyen BİFA Bisküvi A.Ş. Onursal Başkanı Yılmaz Babaoğlu’na, Yönetim Kurulu Başkanı Necati Babaoğlu’na ve BİFA ailesine, siz değerli anne babalara, okul aile birliği üyelerine, hiçbir fedakarlıktan kaçınmayan öğretmen arkadaşlarım ve okul çalışanlarına teşekkür ederim. ” .
Mustafa Ün’ ün ardından konuşan İl Milli Eğitim Müdürü Asım Sultanoğlu da, Babaoğlu Ailesi’ nin ve Yılmaz Babaoğlu’ nun ilimize, öğrencilerimize, insana ve devletimize yaptığı katkılardan dolayı teşekkür ederek öğrencilere geleceklerinde başarılar diledi.
Davetlilere yemek ve diğer ikramların yapıldığı gecede, Babaoğlu Marşı eşliğinde kepler havaya atıldı. Mezuniyet gecesi, öğrenci ve öğretmenlerin eğlenceleriyle sona erdi.









Yorumlar
Kalan Karakter: