Önümüzdeki ünlerde yapılacak olan Konya Pancar Ekicileri Kooperatifi mali genel kurulundan ardından 2025 yılında yapılacak olan seçimler öncesi hareketlenme başladı.Olası bir baskın seçim ihtimali üzerine Aslan Üstündağ ‘ın yanı sıra eski Konya Şeker Genel Müdür yardımcılarından Çumralı Servet Sarı’nında adaylığını açıklamasının ardından, tabandan çok güçlü bir şekilde Recep Konuk sesleri yükseliyor.
BAŞKAN KONUK ADAY OLACAK MI
Konya Pancar Ekiciler Kooperatifi başkanlığına seçildikten sonra PANKOBİRLİK Genel Başkanlığı görevini de üstlenen ve Konya Şeker’de hayal edilemeyecek hizmetlere imza atan , Torku’yu bir Dünya markası haline getiren Recep Konuk’un aday olması için tabandan çok büyük baskılar gelmeye devam ediyor.
Konya Şeker ve TORKU nun mimari Recep Konuk, şahsi olarak yeniden aday olma düşüncesinin olmadığını yüksek sesle dile getiriyor ancak çiftçilerden gelen çok yoğun taleplere duyarsız kalamayacağı görüşü de ağır basıyor.
Görevden ayrılırken, ne zaman bize ihtiyaç duyulursa biz her zaman üreticimizin emrindeyiz diyen Sözümüz, sözdür. Eğer gerçekten biz gerekli isek, hiçbir şeyden kaçmayız ,izden daha iyi yapacak, Konya Şeker’i çok daha büyütecek, çok daha iyi yerlere getirecek isimler var ise, projelerine bakarız ,onun yanında oluruzsözleri unutulmadı.
BÖLGELERDEN ADAY OL BASKISI
Konya Pancar Ekicileri Birliği çok büyük üye sayısı ile Türkiye’nin en büyük ortaklı kuruluşlarından birisi olarak dikkat çekiyor. Bölg olarak çok büyük oy potansiyeline sahip, Cihanbeyli başta olmak üzere Altınekin ve Çumra’lı çiftçilerin Recep Konuk’u yeniden başkan olarak başlarında görmek istediklerini ve Konuk’un kesinlikle aday olarak hizmete devam etmesini istediklerini ve desteklerinin Recep Konuk’a olacağını şimdiden ilan etmeleri ise dikkat çekiyor.
Efsane başkan dönüyor mu?
Konya Pancar Ekicileri Kooperatif başkanlığı için çiftçiden Recep Konuk sesleri yükseliyor
Yorum Yazma Kuralları
Lütfen yorum yaparken veya bir yorumu yanıtlarken aşağıda yer alan yorum yazma kurallarına dikkat ediniz.
Türkiye Cumhuriyeti yasalarına aykırı, suç veya suçluyu övme amaçlı yorumlar yapmayınız.
Küfür, argo, hakaret içerikli, nefret uyandıracak veya nefreti körükleyecek yorumlar yapmayınız.
Irkçı, cinsiyetçi, kişilik haklarını zedeleyen, taciz amaçlı veya saldırgan ifadeler kullanmayınız.
Türkçe imla kurallarına ve noktalama işaretlerine uygun cümleler kurmaya özen gösteriniz.
Yorumunuzu tamamı büyük harflerden oluşacak şekilde yazmayınız.
Gizli veya açık biçimde reklam, tanıtım amaçlı yorumlar yapmayınız.
Kendinizin veya bir başkasının kişisel bilgilerini paylaşmayınız.
Yorumlarınızın hukuki sorumluluğunu üstlendiğinizi, talep edilmesi halinde bilgilerinizin yetkili makamlarla paylaşılacağını unutmayınız.
Yorumlar 1
Kalan Karakter: