Gönülleri kazanmak için çalıştıklarını söyleyen Ak Parti İl Başkanı Nazmi Ünlü, şöyle devam etti:
"Teşkilatlarımızı hep diri tutuyoruz.Seçim çalışmalarına başladık. Karaman’ın tüm bölgelerini tarıyoruz. Oy oranlarımız nerede düştü, nerede arttı ve bu konuda ciddi çalışmalar var.Ona göre yol haritamız ortaya çıkıyor.AK Parti yüzde 41 ile birinci partidir. Milletimiz AK Parti'yi tek başına iktidara getirmedi. Çok pişman lar, 'ne yaptık' diyenler var. . Sandık yeniden önümüze geliyor. Söz de karar da millete aittir. Biz seçime hazırız ."
AK Parti'nin amacının kavga ve ayrımcılık değil, kardeşlik ve gi ğunu vurgulayan İl Başkanı Ünlü 13 yılda Karaman’da destan yazdıklarını, en büyük yatırımlarının hükümetleri döneminde yapıldığını kaydederek:
“Karaman’a yapılanlar ortada. Nerden nereye . Karaman tarihinin toplam yatırımlardan daha fazlasını Ak Parti iktidarında aldı. Karaman bugün parlayan yıldız,tercih edilen bir il konumuna geldiyse, aldığı yatırımlarından dolayıdır.Karaman örnek gösterilen bir şehir olmuştur.Olası bir seçimde oylarımızı daha artıracağız. Biz teşkilat olarak çalışmalara hiç ara vermedik.Dimdik ayaktayız. Biz hazırız,Karaman hazır.”
RECEP KONUK KARAMAN’DAN
Ak Parti il Başkanı Nazmi Ünlü, yenilenecek seçimlerde Recep konuk’un yeniden Karaman’dan aday olacağını ve başka illerden taleplerin normal ğunu belirterek:
“Ne olursa olsun Recep Konuk Ak Parti’nin Karaman milletvekilidir ve öyle olarak kalacaktır.Konuk ile birlikte oylarımız ve Karaman’ın Türkiye’deki başarısı ortadadır.Bunu artırarak devam ettireceğiz.Milletvekilimiz Konuk’un Karaman’ın bölge lideri olması yönünde ciddi çalışmaları var,bunları hep birlikte hayata geçireceğiz.”



Yorumlar
Kalan Karakter: