Karaman Gençlik Hizmetleri ve Spor İl Müdürlüğünde ‘harcırah’ skandalı yaşandı. İddialara göre,Nisan ayında Karabük’de düzenlenen Taekvondo Okul sporları müsabakalarında, Spor müdürlüğü Takevondo antrenörü B.T, eşi S. Y.T’ü, bu müsabakalarda görevli gibi gösterdi. Karabük’de görevli S.Y.T o tarih’de o şehre gitmedi,Karaman’da , ancak bordroya imza atarak, gitmiş gibi harcırahı aldı, ne var ki işin ortay çıkması ile alınan para Gençlik Hizmetleri ve Spor il müdürlüğüne iade edilerek, olayın kapatıldığı iddia edildi.
İddialara göre, 11-13 Nisan tarihleri arasında Karabük’de yapılan Taekvondo Omul Sporları grup müsabakaları için Karaman kafilesi belirlendi ve Gençlik Hizmetleri Spor İl Müdürlüğü Taekvondo antrenörü B.T eşi S.Y.T üde görevli olarak listeye yazdı. Karabük’e giden Taekvondo kafilesinde B. T bulunurken, görevlendirilen S.Y,T Karaman’da ve gitmedi.
Ancak skandal daha sonra ortaya çıktı. İddialara göre, müsabakalara gitmeyen S.Y.T , müsabakalara gitmiş gibi bordroya imza attı ve harcırahı aldı. Bunu tesbit eden bazı spor adamları durumla müdahale etmesi ile birlikte, S.Y.T harcırahı Gençlik Hizmetleri ve Spor İl Müdürlüğüne iade etti ve olay kapatıldı.
Son derece vahim bu skandal karşısında soruşturma açılıp açılmadığı ise merak konusu . Bu konularda kça hassas Vali Murat Koca’nın olaydan haberi olmadığı ve bu olayın üzerine gitmesi bekleniyor.
Yorumlar
Kalan Karakter: