Ak Parti il başkan vekili Nazmi Ünlü,icra edecekleri merkez ilçe başkanlığı için genel merkez adayının Ahmet Akça ğunu söylerken, merkez ilçe başkanı ve adayı Ahmet Akça’da ,göle etmesinler başka bir şey istemiyoruz “Bizim davamız Yeni Türkiye’dir” .
Ak Parti il binasında basın toplantısı düzenleyen Ak Parti il başkan Vekili Nazmi Ünlü ile merkez ilçe başaknı ve adayı Ahmet Akça, gelişmeler hakkında bilgi verdiler.
GENEL MERKEZ ADAYI AKÇA
Ak Parti il başkan Vekili Nazmi Ünlü,5.olagan kongre için merkez ilçe başkan adayı Ahmet Akça,Aziz Selçuk ,Kasım Özel’in isimlerinin il başkanı Kerim Dereli tarafından genel merkeze bildirilmeleri sonucunda, isimlerin pazartesi günü Süleyman Soylu başkanlığındaki heyet ile görüşmek üzere Ankara’ya davet edildiklerini belirterek:
“Yapılan istişareler sonunda, Genel Başkan yardımcımız Süleyman Soylu, il başkanı Kerim Dereli’ye adaylarının Ahmet Akça ğunu bildirdi.”
AKÇA:”GÖLGE ETMESİNLER”
Ak Parti’nin neferi ğunu söyleyerek sözlerine başlayan merkez ilçe başkanı ve adayı Ahmet Akça:
“İki dönem merkez ilçe yönetimlerinde görev aldıktan sonra, Celalettin Güngörer’in il genel meclis başkanlığı seçilmesi ile boşalan başkanlığı atamam yapıldı.Genel merkez tarafından parmak ile gösterilen başarılara imza attık.Merkezde üyelerimizi yüzde 150 artırarak,örnek gösterildik.Çağrı ve Veri çalışmalarında Türkiye ikinci k.Biz bütün gövdemizi taşın altına koyduk.Genel merkezimizin şahsımın adaylığı konusunda kararı ve desteği nettir.Aday olmadan önce teşkilatımızın kapısından içeri girmeyi zül görenleri, kongreden sonra sahada görmek en büyük arzumuzdur.Eğer bu ülke,bu millet için çalışmak onlara zülum geliyorsa,gölge etmesinler.Yeni Türkiye’yi imar etmek için elimizi değil vücudumuzu taşın altına koyduk.Kapımız ve gönlümüz milletimize hizmetçilik etmek isteyen herkese açıktır.Bizim şahsi meselemiz olamaz .Bizim davamız Yeni Türkiye’dir.Hakkın üstünlüğüdür.Bizim davamız millettir.30 Kasım Pazar günü Yunus Emre konferans salonunda gerçekleşecek merkez ilçe kongremizde desteklerinizi bekliyoruz. Gelin Yeni Türkiye’yi birlikte inşa edelim. Yeni Türkiye, Yeni güç,Hedef 2023.
Yorumlar
Kalan Karakter: