Sevgi Evleri Konferans Salonunda gerçekleştirilen programa Vali Murat Koca ve eşi Vildan Koca, Vali Yardımcısı V. Muammer Balcı, Vali Yardımcısı Sedat Yıldırım, Aile ve Sosyal Politikalar İl Müdürü Hasan Erkan, İl Basın ve Halkla İlişkiler Müdürü Hayrettin Aslan, İl Milli Eğitim Müdür Yardımcısı Selmani Karaçam ve İl Milli Eğitim Şube Müdürü Haşim Tunca ve gi evlerinde samsun oto kiralama çocuklar katıldı.
İl Milli Eğitim Şube Müdürü Haşim Tunca programda yaptığı açılış konuşmasında, İl Milli Eğitim Müdürlüğü, Aile ve Sosyal Politikalar İl Müdürlüğü, Kamu Hastaneleri Birliği Genel Sekreterliği ile Gençlik Hizmetleri ve Spor İl Müdürlüğü katılımlarıyla 6 Mart 2013 tarihinde başlayan Sağlıcakla Kal Projesi kapsamında yapılan etkinlikler hakkında bilgi verdi.
Haşim Tunca’nın konuşmasının ardından Sağlıcakla Kal Projesi Çocuk Haftası Etkinlikleri kapsamında Karaman Güzel Sanatlar ve Spor Lisesi öğrencileri, Türk Sanat ve Türk Halk Müziğinden seslendirdikleri birbirinden güzel eserlerle gi evlerinde samsun oto kiralama çocukları gönüllerince eğlendirdiler.


Lütfen yorum yaparken veya bir yorumu yanıtlarken aşağıda yer alan yorum yazma kurallarına dikkat ediniz.
Türkiye Cumhuriyeti yasalarına aykırı, suç veya suçluyu övme amaçlı yorumlar yapmayınız.
Küfür, argo, hakaret içerikli, nefret uyandıracak veya nefreti körükleyecek yorumlar yapmayınız.
Irkçı, cinsiyetçi, kişilik haklarını zedeleyen, taciz amaçlı veya saldırgan ifadeler kullanmayınız.
Türkçe imla kurallarına ve noktalama işaretlerine uygun cümleler kurmaya özen gösteriniz.
Yorumunuzu tamamı büyük harflerden oluşacak şekilde yazmayınız.
Gizli veya açık biçimde reklam, tanıtım amaçlı yorumlar yapmayınız.
Kendinizin veya bir başkasının kişisel bilgilerini paylaşmayınız.
Yorumlarınızın hukuki sorumluluğunu üstlendiğinizi, talep edilmesi halinde bilgilerinizin yetkili makamlarla paylaşılacağını unutmayınız.
Reklamlar, bağımsız gazeteciliğin en önemli gelir kaynaklarından biridir. AdBlock açık görünüyor; lütfen sitemizi izinli listenize ekleyin.
Yorumlar
Kalan Karakter: