New Karaman Otel’de düzenlenen programa, Oda Başkanı Cemalettin Canuylasi, yönetim kurulu üyeleri, yerel basın mensupları ve internet habercileri katıldı. Samimi bir ortamda gerçekleşen kahvaltı programında, yerel basının önemi ve Karaman’ın gündemine dair çeşitli konular konuşuldu.
Program sonrası konuşan Başkan Canuylasi, gazetecilerin toplum için üstlendikleri görevin önemine dikkat çekerek, şu ifadeleri kullandı:
Canuylasi ayrıca, Karaman’da taşımacılık sektöründe hizmet veren esnafa da mesaj göndererek, “Sizin nezdinizde bütün esnafımıza hayırlı işler diliyorum. Bizim bine yakın esnafımız var. Tarım ürünlerinden eşya taşımacılığına, öğrenci servisinden sivil vatandaş taşımacılığına kadar sektörümüzde hizmet veren meslektaşlarıma da sizlerin aracılığıyla kolaylıklar diliyorum.” dedi.
Yorumlar
Kalan Karakter: