Bu isimlerden biri de AK Parti İl Başkanı Abidin Çağlayan oldu. Çağlayan aday adaylığı resmi başvurusunu AK Parti İl Başkanlığı’nda Yönetim Kurulu toplantısı sonrasında yaparak, “Rabbim yolculuğumuzu hayırlı kılsın. Ayaklarımızı doğruluk üzere sabit kılsın, işlerimizi kolaylaştırsın” dedi.
Çağlayan, “28. Dönem Milletvekilliği Aday adaylığı başvurumuzu İl Başkan V. Osman Aydın, Merkez İlçe Başkanımız Mustafa Bayır, Kadın Kolları Başkanımız Fatma Coştu, Gençlik Kolları Başkanımız Kemal Toprak ve tüm yönetim kurulu üyelerimiz ile Karaman’daki evimizde AK Parti ailemizin huzurunda yaptık. 4 yıldır beraber yol yürüdüğümüz beni hiçbir zaman yalnız bırakmayan teşkilat mensubu kardeşlerim ile çalışmalarımızda destek ve dualarını esirgemeyen hemşerilerime yürekten teşekkür ediyorum” diye konuştu.
Çağlayan resmi başvurusunu yaptı
Karaman’da en fazla aday adayı sayısına sahip AK Parti’de şuana kadar 17 isim Milletvekilliğine başvurdu.
Yorum Yazma Kuralları
Lütfen yorum yaparken veya bir yorumu yanıtlarken aşağıda yer alan yorum yazma kurallarına dikkat ediniz.
Türkiye Cumhuriyeti yasalarına aykırı, suç veya suçluyu övme amaçlı yorumlar yapmayınız.
Küfür, argo, hakaret içerikli, nefret uyandıracak veya nefreti körükleyecek yorumlar yapmayınız.
Irkçı, cinsiyetçi, kişilik haklarını zedeleyen, taciz amaçlı veya saldırgan ifadeler kullanmayınız.
Türkçe imla kurallarına ve noktalama işaretlerine uygun cümleler kurmaya özen gösteriniz.
Yorumunuzu tamamı büyük harflerden oluşacak şekilde yazmayınız.
Gizli veya açık biçimde reklam, tanıtım amaçlı yorumlar yapmayınız.
Kendinizin veya bir başkasının kişisel bilgilerini paylaşmayınız.
Yorumlarınızın hukuki sorumluluğunu üstlendiğinizi, talep edilmesi halinde bilgilerinizin yetkili makamlarla paylaşılacağını unutmayınız.
Yorumlar
Kalan Karakter: