Karaman merkezli 4 ilde, Fetullahçı Terör Örgütü/Paralel Devlet Yapılanması'na (FETÖ/PDY) yönelik soruşturmada, 21 kişi için göz altı kararı çıkarıldı.
Karaman Emniyet Müdürlüğü ekipleri sabah saatlerinde operasyona başladı ve haklarında yakalama kararı çıkarılan 21 kişiden 16'sını gözaltına alındı.
Karaman Cumhuriyet Başsavcılığının yürüttüğü soruşturma kapsamında, FETÖ/PDY ile bağlantısı ğu değerlendirilen ve 'ByLock' kullanıcısı kları iddia edilen, aralarında eski kamu çalışanlarının da bulunduğu ikisi kadın 21 kişi hakkında gözaltı kararı çıkarıldı.
İl Emniyet Müdürlüğü ekipleri, Karaman, İstanbul, Kayseri ve Kahramanmaraş'ta eş lı operasyon düzenledi. Operasyonlarda ikisi kadın 16 kişi gözaltına alındı.
Karaman Devlet Hastanesinde sağlık kontrolünden geçirilen şüpheliler, ifadeleri alınmak üzere emniyete götürüldü.
Gözaltı kararı bulunan diğer kişilerin yasamsun oto kiralamaması için çalışmaların sürdüğü öğrenildi.
Yorumlar
Kalan Karakter: