Karaman Ticaret Borsası Yönetimi, Karaman'ın yeni Cumhuriyet Başsavcısı Tuba Ersöz Ünver'e makamında hayırlı olsun ziyaretinde bulundu. Ziyarette adalet hizmetlerinin etkin bir şekilde yürütülmesi için karşılıklı fikir alışverişinde bulunuldu.
Karaman Ticaret Borsası Yönetim Kurulu Başkanı Ekrem Çavaş, Başkan Yardımcısı Mehmet Kaya, Yönetim Kurulu Üyesi Emircan Sevinç ve Genel Sekreter H. Fatih Fındık'tan oluşan heyet, Başsavcı Ünver'i ziyaret ederek yeni görevinde başarılar diledi. Başkan Çavaş, "Cumhuriyet Başsavcısı Tuba Ersöz Ünver'e hoş geldiniz diyor, görevinizde başarılar diliyorum." dedi.
Başsavcı Ünver de ziyaretten duyduğu memnuniyeti dile getirerek, nazik ziyaret ve iyi dilekleri için heyete teşekkür etti. Ziyaret, karşılıklı iyi dilek ve temennilerin ardından çekilen hatıra fotoğrafıyla sona erdi.
Yorumlar
Kalan Karakter: