Karaman Ticaret Borsası seçimleri için geri sayım sürerken, cumartesi günü yapılacak genel kurul öncesinde çalışmalarını hızlandıran Borsa Başkan Adayı Ekrem Çavaş, 7 Nisan tarihinden sonra Karaman Ticaret Borsasında yeni bir gaziemir n başlayacağını ve belediye ile Valilik başta olmak üzere Ankara’da ilgili Bakanlıkların yanı sıra TOBB ile uyum içerisinde yeni bir sayfa açarak hizmet kalitesinde zirve yapacaklarını söyledi.
Karaman Ticaret Borsasına aday Ekrem Çavaş, üyeleriyle barışık, sorunlara çözüm üreten ve Karaman ekonomisine katkı sağlamak adına , yeni bir soluk,yeni bir heyecanla göreve talip klarını belirterek:
“Ben değil,biz anlayışının hakim ğu ve her kesimle barışık bir oda yönetiminin göreve gelecek.
Üyeleriyle barışık, sorunlarına çözüm üreten, onları en iyi şekilde temsil edebilen, proje geliştiren, Karaman’ın ekonomisine katkıda bulunabilecek bir anlayışla yeni bir soluk yeni bir heyecanla, geçmişe sünger çekip, geleceğe umutla bakarak yola çıktık" .
Kalite ve müşteri odaklı ,kalite anlayışı ile ,proje yazabilen, dil bilen kadrolar ile hizmet ağını büyüteceklerini hatırlatan Ekrem Çavaş:
“Düşündük taşındık kendi aramızda bir söz verdik ve elimizi taşın altına koyarak en iyi hizmeti yapmaya karar verdik diyerek yola çıktık.
İlimizin ekonomisine katkıda bulunabilecek bir anlayışla yeni bir soluk yeni bir heyecanla, geçmişe sünger çekip, geleceğe umutla bakarak yola çıktık.
Çalışan Komiteler, Çalışan Meclis, Çalışan Yönetim, Kazanan ve Güvenen, Üyelerimiz ve Karaman ortaya çıkacaktır.
Tarım ve Hayvancılığın merkezi Karaman’ı cazip günlerine kavuşturmak için var gücümüzle hep birlikte çalışacağız.
Belediyemiz başta olmak üzere,. Valiliğimiz ,kamu kurumlarına ve gerekse tüccar ve esnafımıza destekler sağlayan KOP Bölge Kalkınma İdaresi Başkanlığı, Mevlana Kalkınma Ajansı (MEVKA) Tarım ve Kırsal Kalkınmayı Destekleme Kurumu (TKDK), KOSGEB, gibi kurumların yetkilileriyle sürekli irtibat halinde olacağız. Yeni çıkan destekleri hakkında, üyelerimizi anında bilgilendireceğiz. Proje yazım aşamasında nasıl bir yol izleyecekleri hakkında gerekirse borsamız bünyesinde bir proje ofisi açacağız.Karaman Ticaret Borsası Anakara ayağında çok güçlü olacak, ilgili bakanlıklar, Türkiye Odalar Borsalar Birliği ile uyum içerisinde hizmet seferberliği başlatacağız.”

Yorumlar
Kalan Karakter: