5 yıllık belediye başkanlığı döneminde gönüllere girmeyi ve o gönülde kalmaya gayret ettiklerini belirten iyi Parti Kazımkarabekir Belediye Başkan adayı Recep Boyacıoğlu:
“Biz Kazımkarabekir’e geçerken uğrayanlardan değiliz, biz hep buradaydık. İnsanımızın dün ve bugün olduğu gibi yarın da yanında olmaya, dertleriyle dertlenip, sevinçlerine ortak olmaya devam edeceğiz. Bu toprakların mayasında olan iyilik, merhamet, vefa ve nezaketi en iyi biz biliriz. Bu özellikler yine kazanacaktır. Kazımkarabekir kazanacaktır bundan kimsenin kuşku olmasın. Ustalık dönemimizde yine ilçemizin, insanımızın yanında olacağız, onların refahı, mutluluğu ve huzuru için dün olduğu gibi şimdi de gecemize-gündüzümüze katacağız. Değeri yükselen ve bölgenin parlayan yıldızı olan Kazımkarabekir’e yapacağımız hizmetlerimizin projeleri hazır. Her şey kafamızda net, çünkü biz buradayız, biz burada yaşıyoruz ve seçim zamanı Kazımkarabekir’i hatırlayanlardan değiliz. Kâzımkarabekir’e en iyisi yakışır, öyle de olacak.”
"ÇOCUKLARIMIZ ARTIK DAHA İYİ KOŞULLARDA SPOR YAPIYOR"
"Kıymetli Hemşehrilerim,
İlçemizde çocuklarımızın ve gençlerimizin futbol oynadığı, antrenman yaptığı halı sahanın branda kaplama olan örtüsü ile belediye hizmet binamızın çatısı yıpranmış ve kullanılamaz hale gelmişti. Evlatlarımız yağmurdan, rüzgârdan korunsun, daha iyi koşullarda spor yapabilsinler; belediye binamız da vatandaşlarımıza sorunsuz şekilde hizmet verebilsin diye İller Bankasından 500 bin TL kredi kullandık ve her iki sorunu da ortadan kaldırdık. El ele vereceğiz, bu memleketin sorunlarını bir bir çözeceğiz. Kazımkarabekir'e en iyisi yakışır." dedi.
Yorumlar 1
Kalan Karakter: