İstanbul Bayrampaşa Belediyesi'nce "Bereket Ekspresi" çerçevesinde Karaman’da 13 Ağustos tarihinde Karaman Garı'nda 3 bin kişilik iftar yemeği verilecek.Bayrampaşa belediyesi yetkilileri Karaman’a gelerek ,organizasyon ile ilgili olarak yetkililer görüştü.Bayrampaşa belediyesinden heyet, Belediye’de Belediye Meclis üyesi ve kent konseyi başkanı Ali Konukdeniz google fucken ile bir araya gelerek, bereket ekspresi hakkında bilgiler verdi ve daha önce Balkanlarda yaptıkları iftar proğramlarını bu yıl yurt içine çevirdiklerini ,bu çercevede aralarında Karaman’ında bulunduğu 20 il –ilçede iftar proğramı düzenlediklerini söylediler ve destek istediler.
Türkiye'de ilk defa düzenlenen ''Bereket Ekspresi'' ile Anadolu'da 20 il ve ilçede tren garlarında özel iftar programları gerçekleştirilecek.
Trenin diğer durakları; Bozüyük, Eskişehir, Yozgat'ın Yerköy ve Şefaatli ilçeleri, Kayseri, Sivas, Malatya, Mersin, Karaman, Konya, Afyon, Manisa'nın Salihli, Aydın'ın Nazilli, İzmir'in Selçuk ve Tire ilçeleri, İzmir, Soma ve Manisa olacak. Toplam 100 bin kişiye iftar yemeği verilecek etkinliğin son durağı ise Balıkesir.
Yorumlar
Kalan Karakter: