Böyle bir durumun olması söz konusu değildir, mümkün değildir. Belediyenin böyle bir mülkünün satılabilmesi için Belediye Meclisinin o konuyla ilgili başkana veya encümene yetki vermesi gerekir.
Zaman akla zarar böyle saçmalıkların dillendirilmesi ve koduya konu edilmesinin maksadı sadece kafa karıştırmayla ilgilidir.
Belediyemiz son derece düzgün, şeffaf, üretici, çözümcü ve akılcı çalışmakta, Karaman’ın tarihini değiştirecek ciddi ve vizyoner projeler ve uygulamalar yapmaktadır. Söylenmesi , inanması da komik ve aptalca söylentilere hemşehrilerimizin değer vermediklerini bildiğimiz halde, bu açıklamayı yapmayı uygun gördük.
Karaman’ın hizmetinde olmak ve ona hizmet edebilmek çok önemli bir ayrıcalıktır.
Belediyemiz bunun bilincin r.
Lütfen yorum yaparken veya bir yorumu yanıtlarken aşağıda yer alan yorum yazma kurallarına dikkat ediniz.
Türkiye Cumhuriyeti yasalarına aykırı, suç veya suçluyu övme amaçlı yorumlar yapmayınız.
Küfür, argo, hakaret içerikli, nefret uyandıracak veya nefreti körükleyecek yorumlar yapmayınız.
Irkçı, cinsiyetçi, kişilik haklarını zedeleyen, taciz amaçlı veya saldırgan ifadeler kullanmayınız.
Türkçe imla kurallarına ve noktalama işaretlerine uygun cümleler kurmaya özen gösteriniz.
Yorumunuzu tamamı büyük harflerden oluşacak şekilde yazmayınız.
Gizli veya açık biçimde reklam, tanıtım amaçlı yorumlar yapmayınız.
Kendinizin veya bir başkasının kişisel bilgilerini paylaşmayınız.
Yorumlarınızın hukuki sorumluluğunu üstlendiğinizi, talep edilmesi halinde bilgilerinizin yetkili makamlarla paylaşılacağını unutmayınız.
Reklamlar, bağımsız gazeteciliğin en önemli gelir kaynaklarından biridir. AdBlock açık görünüyor; lütfen sitemizi izinli listenize ekleyin.
Yorumlar
Kalan Karakter: