Karaman Ticaret Borsası Yönetim Kurulu Başkanı Ekrem Çavaş ve beraberindeki heyet, Karaman Esnaf ve Sanatkârlar Odası ile Berberler–Kuaförler Odası Başkanı Selahattin Pekoğlu’na hayırlı olsun ziyaretinde bulundu.
Ziyarete, Karaman Ticaret Borsası Yönetim Kurulu Başkan Yardımcısı Ali Özkor, Yönetim Kurulu Üyesi Emircan Sevinç, Meclis üyeleri Bilal Ünüvar ve Zekeriye Güven ile Genel Sekreter H. Fatih Fındık katıldı. Görüşmede güncel konular ve ekonominin genel durumu hakkında karşılıklı değerlendirmelerde bulunuldu.
Karaman Ticaret Borsası Yönetim Kurulu Başkanı Ekrem Çavaş, yeniden başkanlık görevine seçilen Selahattin Pekoğlu’nu tebrik ederek, görevinde başarılar diledi.
Karaman Esnaf ve Sanatkârlar Odası ile Berberler–Kuaförler Odası Başkanı Selahattin Pekoğlu ise ziyaretten duyduğu memnuniyeti dile getirerek, Ekrem Çavaş ve beraberindeki heyete nazik ziyaretlerinden dolayı teşekkür etti.
Yorumlar
Kalan Karakter: