Türkiye Gazeteciler Konfederasyonu Genel Başkanı Nuri Kolaylı, Basın İlan Kurumu yönetim kurulu üyesi Mustafa Arslan ile Gazeteciler Konfederasyonu Genel Başkan Yardımcısı ve Konya Gazeteciler Cemiyet Başkanı Sefa Özdemir, Karamanoğlu Mehmetbey Gazeteciler Cemiyet Başkanı Hüseyin Oğuz’u ziyaret ettiler.
Türkiye Gazeteciler Konfederasyonu Genel Başkanı ,BİK yönetim kurulu üyesi ve Sarı basın kartları komisyon üyesi Nuri Kolaylı ile Basın İlan Kurumu yönetim kurulu üyesi ve Sarı Basın Kartları komisyon üyesi Mustafa Arslan ile Türkiye Gazeteciler Konfederasyonu Genel Başkan Yardımcısı ve Konya Gazeteciler Cemiyet Başkanı Sefa Özdemir , Karaman’a geldi ve Karamanoğlu Mehmetbey Gazeteciler Cemiyet Başkanı ve İç Anadolu Gazeteciler Federasyonu Genel Sekreteri Hüseyin Oğuz’la bir araya geldi.
Karaman basının durumu ile ilgili olarak KMGC Başkanı Hüseyin Oğuz’dan bilgi alan Kolaylı, Arslan, Özdemir, Konfederasyon ve Basın İlan kurumu olarak Anadolu basınının sorunlarını yerinde tespit edip, bunları çözmek adına çalıştıklarını ve bu konuda ciddi mesafeler kat ettiklerini söylediler.
Yorumlar
Kalan Karakter: