Baş Tacısın Elvan!
Aklını kiraya verenler Bakan toto oynuyor, yalanla böl parçala taktiği masada. Sen nerede olursan ol kalbimizdesin.
ONUN Kİ; ‘BİR AŞK HİKAYESİ’
Lütfi Elvan isminin karşılığı bir başarı hikayesidir. O ülke sevdalısı, hizmet gönüllüsü. Ak Parti’nin kuruluşunda Recep Tayyip Erdoğan’ın dediği gibi Elvan’da bu ülkeye hizmetkar olarak kendisini adamış bir devlet adamı.
Elvan için hangi görev olursa olsun kendisini hizmete adayan bir anlayıştan asla taviz vermemiştir.
Recep Tayyip Erdoğan’ın baş danışmanlığını yaptı. Plan-Bütçe komisyon başkanlığı yaptı. Ulaştırma, Denizcilik ve Haberleşme Bakanlığını üstlendi. Başbakan Yardımcısı oldu. Kalkınma Bakanlığı koltuğuna oturdu. Cumhurbaşkanlığı hükümet sistemine geçildi. Bakanlar kurulunda yer almadı, tekrar Plan Bütçe komisyon Başkanlığına döndü. Küsme, kırılma onun anlayışında yoktu ve verilen her görevi hizmete dönüştürdü. Ardından Hazine ve Maliye Bakanlığı gibi kilit bir görevlendirme ile karşı karşıya kalırken milletvekilliğinden istifa etti.
Ülkeye hizmeti şiar edinen bir anlayışa sahip olan Lütfi Elvan’ın ülke sevdası, hizmet çabası, siyah-beyaz bir film gibi, onun ki bir aşk hikâyesidir tam anlamıyla.
RESMİ GAZETE YALANCILARI
Resmi Gazete yalancısı İYİ Partili Durmuş kıvırdı!.. Peki maksat ne idi..
İYİ Partili Durmuş Yılmaz'ın spekülasyonu boş çıktı: 'Resmi Gazete' yalanı ile ne amaçlandı?
Eski Merkez Bankası Başkanı ve İYİ Parti Milletvekili Durmuş Yılmaz sosyal medya hesabından, "Saat 12.00'den sonra Resmi Gazete'yi takip etmenizi tavsiye ediyorum. Bu gece bir şeyler olabilir" paylaşımında bulundu. "Türk lirasının üzerine nasıl daha fazla bir sıkıntının geleceğini görürsünüz" spekülasyonu yapan Durmuş Yılmaz'ın algı operasyonu ise yine boş çıktı. Peki İYİ Parti lideri Meral Akşener ve muhalefetin de üzerine yoğunlaştığı 'Resmi Gazete' yalanı ile ne amaçlandı?
HDP'li Ömer Faruk Gergerlioğlu'nun Twitter hesabından, "Eski Merkez Bankası başkanı Durmuş Yılmaz 'bu gece saat 00.00 da Resmi Gazeteyi takip edin, ekonomi açısından olağanüstü bir şey olacak' dedi" sözleriyle fitilini ateşlediği, İYİ Partili Durmuş Yılmaz, İYİ Parti lideri Meral Akşener ve CHP'li isimlerin de üzerine oynadığı 'Resmi Gazete' yalanı muhalefetin kirli yüzünü bir kez daha gözler önüne serdi.
HDP'li Ömer Faruk Gergerlioğlu Twitter hesabından söz konusu skandal açıklamaları, 'Sizce ne olacak?' sorusuyla da tartışmaya açarak yalan rüzgarını tetikledi.
"SAAT 12.00'DEN SONRA TEYAKKUZA DAVET EDİYORUM"
İYİ Partili Durmuş Yılmaz daha sonra, "Plan ve Bütçe Komisyonunda yaptığım konuşma aşagıdadır" diyerek sözlerini paylaştı.
Yılmaz'ın paylaşımında, "Ben, sizleri bugün cuma dolayısıyla gece saat 12.00'den sonra teyakkuza davet ediyorum, Resmi Gazete'yi takip etmenizi tavsiye ediyorum; Bu gece bir şey olabilir, olduğu zaman da Türk lirasının nasıl daha fazla bir sıkıntının geleceğini görürsünüz. 12.00'den sonra Resmi Gazete'yi takip edin diyorum ve herkese iyi hafta sonları diliyorum" ifadeleri yer aldı.
MERAL AKŞENER'DEN PİŞKİN AÇIKLAMA
Ekonomi üzerine spekülatif yalan sonrası 'Resmi Gazete'nin internet sayfasında yoğunluk yaşandı. İYİ Parti Lideri Meral Akşener ise, kendi partilisinin yaptığı yalanı pişkinlikle es geçti.
Akşener, "Gündüz huzur yok, gece huzur yok. Yazık değil mi bu güzel ülkeye? Günah değil mi bu cefakar millete? Ama kimse üzülmesin. Asla pes etmek yok. Bu günler elbette geçecek. O sandık elbet gelecek, ve Türkiye İYİ olacak." sözleriyle pes dedirtti.
YALANCILARIN YÜZLERİDE KIZARMIYOR
Yaşanan bu olayları krize dönüştürmek isteyenler vakit kaybetmeden düğmeye bastı. Hazine ve Maliye Bakanlığını ikiye böldü, Hazine Bakanlığına, Maliye Bakanlığına kimlerin geleceğini bile isimleri ile utanmadan yazdılar. Oturdukları masalarda senaryo yazmaya alışanlar bu ülkeye zarardan başka ne veriyorlar.
Lütfi Elvan gibi bir devlet adamının tırnağı bile olamayacaklar yazıyor, çiziyor, yalan üstüne yalan üretiyorlar.
Şunu unutmasınlar ki; bu millet kimin ne olduğunu çok iyi biliyor. Lütfi Elvan’ın makamı ne olursa olsun, ister bakan, ister milletvekili fark etmiyor. Lütfi Elvan bizim de bu milletinde baş tacıdır.
Yorum Yazma Kuralları
Lütfen yorum yaparken veya bir yorumu yanıtlarken aşağıda yer alan yorum yazma kurallarına dikkat ediniz.
Türkiye Cumhuriyeti yasalarına aykırı, suç veya suçluyu övme amaçlı yorumlar yapmayınız.
Küfür, argo, hakaret içerikli, nefret uyandıracak veya nefreti körükleyecek yorumlar yapmayınız.
Irkçı, cinsiyetçi, kişilik haklarını zedeleyen, taciz amaçlı veya saldırgan ifadeler kullanmayınız.
Türkçe imla kurallarına ve noktalama işaretlerine uygun cümleler kurmaya özen gösteriniz.
Yorumunuzu tamamı büyük harflerden oluşacak şekilde yazmayınız.
Gizli veya açık biçimde reklam, tanıtım amaçlı yorumlar yapmayınız.
Kendinizin veya bir başkasının kişisel bilgilerini paylaşmayınız.
Yorumlarınızın hukuki sorumluluğunu üstlendiğinizi, talep edilmesi halinde bilgilerinizin yetkili makamlarla paylaşılacağını unutmayınız.
Yorumlar 1
Kalan Karakter: