Çevre, Şehircilik ve İklim Değişikliği Bakanı Murat Kurum, Konya’da gerçekleştirilen AK Parti Teşkilat Buluşması Programı'nda 6 Şubat 2023 tarihinde meydana gelen deprem felaketinin ardından inşa edilen konutlara yönelik önemli açıklamalar yaptı. Murat Kurum, yıl sonuna kadar toplamda 453 bin ev ve iş yerinin inşaatını bitirerek depremzedelere teslim edileceğini ifade etti.
Depremin ardından geçen iki yıllık süreçte büyük bir çabayla 201 bin evin hak sahiplerine teslim edildiğine dikkat çeken Bakan Kurum, söz konusu projelerin, devletin kararlılığı ve planlı çalışması vasıtasıyla başarıyla gerçekleştirildiğini belirtti.
Bu kapsamlı konut seferberliğinin, ülke içinin yanı sıra, dünyada da örnek teşkil ettiğine vurgu yapan Kurum, söz verdikleri projeleri kısa zaman içinde uygulayarak herkese gerçek bir hizmet anlayışının nasıl olduğunu gösterdiklerini kaydetti.

453 BİN KONUT EN KISA SÜREDE HAK SAHİPLERİNE TESLİM EDİLECEK
Bakan Kurum, ülkenin artık terörle anılan değil, güvenli, istikrarlı ve güçlü bir geleceğe yürüyen bir ülke olduğunu paylaşarak bu süreçte ülke olarak önemli ilerlemeler kaydedildiğini ve Türkiye’nin her geçen gün daha ileri bir seviyeye taşındığını paylaştı.
Çevre, Şehircilik ve İklim Değişikliği Bakanı Murat Kurum, 6 Şubat deprem felaketinden sonra geçen sürenin ardından inşası biten konutların hak sahiplerine teslim edildiğini ve 453 bin konutun da en kısa zamanda hak sahiplerine teslim edileceğini duyurdu.
Yorumlar
Kalan Karakter: