2020 yılında Ankara’da kurulan ve kuruluşundan bu yana Karaman’a hizmet etmeye devam eden KAREV Karaman Vakfı, büyüyerek güç kazanmaya devam ediyor. Kurucu Başkanlığını hemşehrimiz Veli Bozkır'ın üstlendiği vakıf, Karamanlılara olan hizmetlerini daha da genişletmek adına önemli adımlar atıyor.
KAREV, kurucu mütevelli heyet üyelerinin katkılarıyla bugüne kadar iki daireyi vakıf merkezi ve ANKARAMANDER Genel Merkezi olarak hizmete sundu. Vakıf yetkilileri, katkı sağlayan tüm mütevelli üyelerine ve hayırsever bağışçılara teşekkür etti.
4,5 Milyon TL Bağışla Yeni Daire Alınıyor
Uzun süredir planlanan üçüncü daire alımı için yürütülen çalışmalar meyvesini verdi. Varlık Fonu Başkanı ve Karamanlı hemşehrimiz Arda Ermut'un desteğiyle, KAREV’e Demirören Grubu tarafından tam 4,5 milyon TL bağışta bulundu. Bu bağış sayesinde vakfın bulunduğu binadan yeni bir dairenin alımı için pazarlık süreci tamamlandı ve resmi işlemlere başlandı.
KAREV Başkanı Veli Bozkır, yaptığı açıklamada şu ifadelere yer verdi:
“Vakfımız ve Karamanımız adına bu büyük katkı için Arda Ermut’a sonsuz teşekkür ediyoruz. KAREV olarak daha güçlü bir yapıyla, hemşehrilerimize hizmet etmeye devam edeceğiz.”
Bu gelişmeyle birlikte KAREV, hem fiziki kapasitesini hem de hizmet alanını genişleterek Karaman’a ve Karamanlılara daha fazla katkı sunmayı hedefliyor.
Yorumlar
Kalan Karakter: